Life

Unde poți să faci Revelionul 2024 în stradă. Două locuri din București în care oamenii se strâng

Unde poți face Revelionul 2024 în stradă, în București. Două locuri din Capitală unde oamenii se strâng în noaptea dintre ani.
19.12.2023 | 14:45
Unde poti sa faci Revelionul 2024 in strada Doua locuri din Bucuresti in care oamenii se strang
Unde poți face Revelionul 2024 în București, în aer liber. Suraa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Revelionul 2024 se apropie, iar în București sunt organizate mai multe petreceri în stradă. Pe scenă vor urca diverși artiști, iar invitații se vor bucura de momente de neuitat.

Unde poți să faci Revelionul 2024 în stradă, în București. Două locuri unde se strâng oamenii

Se apropie Revelionul, însă foarte mulți români încă nu au planuri pentru cum vor petrece noaptea dintre ani. Unii vor rămâne acasă, alături de familie și prieteni, unde vor savura preparate tradiționale și se vor bucura de momentele petrecute împreună, în timp ce alții merg în diverse locații pentru a petrece.

ADVERTISEMENT

Există soluții și pentru cei care nu și-au pus la punct planurile pentru noaptea dintre ani. Aceștia pot opta pentru un mod diferit de a se distra cu această ocazie specială.

De exemplu, pentru cei din București, dar și din alte orașe, există două locuri în care se organizează petreceri de Revelion în aer liber. Mulți participă, an de an, la asemenea evenimente.

ADVERTISEMENT

În Sectorul 3, în Parcul Titan, primarul organizează, în fiecare an, o petrece în aer liber. Evenimentul se numește “Deschide ochii! Visează!”, și cuprinde un c0ncert mare, dar și un foc de artificii.

Începând cu ora 20:00 vor intra mai mulți artiști pe scena din parc. Printre aceștia se numără Smiley, Irina Rimes, Holograf, Alexia, Bitză, Cobzality și  Sasha Lopez.

ADVERTISEMENT

Parcul Titan nu este singura locație din Capitală unde se organizează o astfel de petrecere. Un eveniment asemănător are loc și la Arenele Romane, într-un loc încălzit, începând cu ora 21:00, notează wowbiz.ro.

Este important de menționat, însă, că cei care vor să meargă la acest eveniment trebuie să plătească. Doritorii trebuie să scoată din buzunar între 450 și 650 de lei pentru a participa.

ADVERTISEMENT

Cum te poți îmbrăca pentru Revelionul  în stradă

Dacă alegi să faci Revelionul în aer liber, e important să ții cont de ținuta pe care o alegi. E bine să porți ceva roșu pentru a avea noroc în noul an, conform tradiției.

În plus, trebuie să te asiguri că ai haine groase. Afară s-ar putea să fie destul de frig în această perioadă, mai ales în timpul nopții, așa că e bine să te îmbraci corespunzător.

ADVERTISEMENT