Life

Unde se află, de fapt, „palma lui Dumnezeu”. E cel mai spectaculos loc din România şi trebuie să-l vezi măcar o dată în viaţă

Unde se află, de fapt, “palma lui Dumnezeu”, cel mai spectaculos loc din România. Trebuie să-l vezi măcar o dată în viață.
16.07.2023 | 19:00
Unde se afla de fapt palma lui Dumnezeu E cel mai spectaculos loc din Romania si trebuie sal vezi macar o data in viata
Palma lui Dumnezeu, cel mai spectaculos loc din România. Sursa foto: capturi YouTube, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

“Palma lui Dumnezeu” este un loc spectaculos din România, pe care oricine ar trebui să-l vadă măcar o dată. Odată ce ajung aici, oamenii simt că se întorc în timp, pentru că natura încă nu a fost atinsă de om.

Unde se află, de fapt, „palma lui Dumnezeu”. E un loc foarte spectaculos, în mijlocul naturii

În România există numeroase locuri cu peisaje de vis, iar despre unele nu știu multe persoane. Printre acestea se află și “Palma lui Dumnezeu”, un loc unic la noi în țară, care se distinge printr-o frumusețe neobișnuită.

ADVERTISEMENT

Denumirea acestui loc este, de fapt, Fundătura Ponorului, însă este cunoscut ca “Palma lui Dumnezeu” datorită faptului că cei care ajung aici se simt ca și cum au ajuns la originile lumii, în mijlocul naturii.

Acest loc este situat în județul Hunedoara. Natura este neatinsă de om, trăsătură care îi conferă locului unicitate și pe care oamenii îl consideră un colț de rai.

ADVERTISEMENT

“Palma lui Dumnezeu” se întinde într-o poiană mică de pe valea râului Ponor, din Munții Șureanu. Cei care iubesc natura se vor simți minunat în acest loc, atins doar de urmele sălbăticiunilor care se află în zonă.

Cei care ajung aici trebuie să lase locul așa cum l-au găsit pentru a-și păstra autenticitatea. Locul nu pare atins de om, așa că este bine să rămână așa în continuare. De asemenea, cei pasionați de fotografie pot surprinde peisaje unice în acest loc, care le taie respirația tuturor.

ADVERTISEMENT

Numele acestui loc, Fundătura Ponorului, este luat după cel al râului care străbate poiana. De-a lungul timpului, acesta a ajuns să fie recunoscut mai degrabă ca “Palma lui Dumnezeu”, pentru că arată ca un tărâm străvechi.

Locul le dă oamenilor impresia că este vegheat de o divinitate și că nimic nu are cum să se schimbe în rău, notează playtech.ro. Este un loc unde totul rămâne la fel, chiar dacă vremurile se schimbă.

ADVERTISEMENT

Cum se poate ajunge în acest loc

Trebuie să știi că nu poți ajunge în acest loc cu mașina. Ai de mers apoi pe un drum forestier, timp de două ore. În acest timp, te poți bucura de frumusețea pădurii, precum și de aerul curat, departe de poluarea din orașe.

Pe dealurile abrupte se află case mici, în stil vechi, realizate doar din lemn și piatră. În acest loc nu există nici semnal la telefon, deoarece încă nu a fost atins de tehnologie.

ADVERTISEMENT