Life

Unde se afla Roxana Dobre cu puțin timp înainte ca Florin Salam să fie ridicat de poliție. Soția manelistului ”spărgea” banii fără nicio grijă

Ce făcea Roxana Dobre înainte ca Florin Salam să ajungă pe mâna poliției. Cum a fost surprinsă soția manelistului în Capitală.
15.03.2024 | 23:15
Unde se afla Roxana Dobre cu putin timp inainte ca Florin Salam sa fie ridicat de politie Sotia manelistului spargea banii fara nicio grija
Ce făcea Roxana Dobre înainte ca Florin Salam să ajungă pe mâna poliției. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Salam nu trece deloc prin cea mai bună perioadă a sa. Manelistul este, din nou, în centrul unui scandal. Acuzațiile care i se aduc sunt destul de grave, așa că artistul a fost ridicat de către poliție zilele trecute. Însă, cu puțin timp înainte de asta, se pare că Roxana Dobre a avut alte preocupări.

Roxana Dobre a fost surprinsă în oraș, singură

Fără doar și poate, Florin Salam este urmărit de ghinion. Problemele sunt departe de a se fi terminat pentru manelist. Joi, Florin Salam a fost dus la Secția 2 de Poliție a Capitalei, după ce la adresa sa au fost formulate mai multe acuzații de înșelăciune.

ADVERTISEMENT

Roxana Dobre, soția manelistului pare că habar nu avea ce se va întâmpla cu partenerul ei. Cu doar o zi înainte ca soțul ei să fie dus la poliție, Roxana era mai relaxată ca niciodată. Ba chiar se bucura de lucrurile care îi fac plăcere.

Paparazzi click.ro au surprins-o pe soția lui Florin Salam în timp ce era la cumpărături. Pentru că nu avea cum să anticipeze ce urma să se întâmple, Roxana a decis să își dedice timpul shopping-ului.

ADVERTISEMENT

Potrivit click.ro, Roxana Dobre a mers la cumpărături la un celebru magazin de mobilă și decorațiuni din Capitală. Aceasta nu a avut nicio grijă, așa că a aruncat cu banii în stânga și în dreapta.

Din imaginile surprinse de paparazzi, se poate vedea cum aceasta abia se descurcă cu bagajele. Pentru a se asigura că ajunge cu toate produsele la mașină, Roxana Dobre a avut nevoie de ajutorul a două femei.

ADVERTISEMENT

Florin Salam se află sub control judiciar pentru 60 de zile

Roxana a fost mereu aproape de Florin Salam atunci când acesta a avut probleme. Manelistul se poate baza oricând pe soția lui, iar de acest lucru s-a convins de nenumărate ori, de-a lungul timpului.

De data asta, Florin Salam a fost acuzat de înșelăciune. Potrivit acuzațiilor care i-au fost aduse, acesta ar fi luat banii în avans pentru trei evenimente. Între timp, s-a răzgândit și a ales să nu se mai prezinte la niciunul dintre ele.

ADVERTISEMENT

Nu doar Florin Salam este cercetat pentru înșelăciune, ci și alte două persoane din anturajul lui. Se pare că daunele produse de manelist se ridică la 18.000 de euro. Banii reprezintă onorariul său, însă, în condițiile în care s-ar fi dus să cânte.

Cele trei persoane care i-au oferit banii lui Florin Salam se așteptau ca manelistul să-i returneze, în condițiile în care a refuzat să se mai prezinte la evenimente. Pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, Florin Salam a fost plasat sub control judiciar timp de două luni.

ADVERTISEMENT