Sport

CSA Steaua, exilată din Bucureşti pentru următorul meci! Se schimbă programul pentru “militari”. Exclusiv

CSA Steaua București voia să joace următorul meci de pe teren propriu la Târgoviște, însă primăria nu vrea să îi mai primească pe "militari" după scandările Peluzei Sud.
09.08.2023 | 19:58
CSA Steaua exilata din Bucuresti pentru urmatorul meci Se schimba programul pentru militari Exclusiv
CSA Steaua a primit 4 etape de suspendare în urma incidentelor de la derby-ul cu Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
09-08-2023
17:04

Schimbare de program în liga secundă! Meciul celor de la CSA Steaua a fost mutat

CSA Steaua va juca la Mioveni pe teren propriu împotriva celor de la Metaloglobus. Iniţial, meciul a fost programat pentru marţi, 15 august, dar având în vedere că în aceeaşi zi la Mioveni se va disputa duelul dintre FC Argeş şi CS Mioveni, FANATIK a aflat că meciul “militarilor” a fost mutat sâmbătă, 12 august. 

CSA Steaua București a avut parte de o susținere numeroasă la meciul împotriva Chindiei Târgoviște din prima etapă din Liga 2 Casa Pariurilor. Ultrașii au avut mai multe scandări și bannere împotriva PSD-ului, ceea ce a iritat autoritățile locale.

CSA Steaua București joacă la Mioveni meciul cu Metaloglobus

CSA Steaua a deplasat la Târgoviște conform Asociația Steliștilor 1947 în jur de 1.800 de suporteri, iar conducerea clubului și-ar fi dorit să dispute meciul cu Metaglobus pe stadionul Chindiei.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că autoritățile locale au fost deranjate de scandările anti-PSD ale galeriei și nu îi vor mai lăsa pe „roș-albaștri” să închirieze cocheta arenă. AS47 chiar a reacționat pe această temă „Puie Msd este motivul pentru care Steaua nu poate juca următorul meci la Târgoviște. Primarul și cei din consiliul local, psdiști, de altfel, nu au fost de acord cu scandările și mesajele suporterilor steliști de la meciul de aseară. Cum rămâne cu regulile pentru stadioanele de drept public? Cum e cu regulamentul? Cum e cu cine cere poate să joace?


Oare Ciolacu, Tîlvăr, Bachide, Roșu sunt oripilați în acest moment și trimit toate controalele la Târgoviște să vadă cum un primar își permite să sechestreze bunul public după cum dorește? Oare presa va scrie măcar un singur articol pe acest subiect (nu mii, așa cum a făcut cu Stadionul Steaua)?

ADVERTISEMENT

Nu mai există logică în această țară. PSD dictează după bunul plac, fără legi, rușine sau raționament. Iar presa le ridică statui. În tot acest timp, clubul infractorilor continuă să își atribuie palmaresul și imaginea clubului Steaua”.

FANATIK a aflat că principala variantă pentru „militari” este stadionul lui CS Mioveni și sunt șanse mari ca Steaua – Metaloglobus, care va avea loc pe 12 august, de la ora 11:00 să se joace pe stadionul „Municipal”. Partida se va disputa cu spectatori.

ADVERTISEMENT

Peluza Sud Steaua, mesaje acide la adresa lui Marcel Ciolacu și PSD-ului. Când revin în Ghencea

La meciul de la Târgoviște, Peluza Sud Steaua a protestat vehement împotriva lui Marcel Ciolacu, cel care a făcut presiuni ca FCSB să joace în Ghencea. Premierul României a fost înjurat, iar ultrașii i-au dedicat și un mesaj: „Proști dar mulți, pe asta se bazează și Marcel/ La anul va cere să puneți ștampila pe el” sau „PSD Mizerie”.

Până în acest moment, echipa lui Daniel Oprița a efectuat trei etape de suspendare, în urma incidentelor de la derby-ul cu Dinamo. Roș-albaștrii au fost exilați departe de Ghencea la meciul din Cupa României împotriva Chindiei Târgoviște și la partidele din campionat cu Poli Timișoara și Unirea Slobozia.

ADVERTISEMENT

Astfel, CSA Steaua București va reveni în Ghencea la meciul din etapa a 4-a cu CSM Alexandria. Ultimul meci disputat în Ghencea a fost partida cu Oțelul Galați, pe data de 7 mai, încheiată la egalitate, scor 1-1.

  • 4 etape de suspendare a primit Steaua după incidentele de la derby-ul din Ghencea cu Dinamo
ADVERTISEMENT