News

Unde va sărbători Robert Negoiţă Revelionul 2024. Super Show la Hala Laminor şi în Parcul IOR

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici unde va sărbători Revelionul 2024.
30.12.2023 | 10:54
Unde va sarbatori Robert Negoita Revelionul 2024 Super Show la Hala Laminor si in Parcul IOR
Robert Negoiţă se va împărţi între mai multe locuri în noaptea de Revelion Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Primăria Sectorului 3 va organiza în premieră în acest an o petrecere de Revelion la Hala Laminor, biletele epuizându-se la scurt timp după ce au fost puse în vânzare. Norocoşii care au apucat să le cumpere sunt aşteptaţi duminică seara, de la ora 20.00, la cea mai frumoasă petrecere indoor a comunității Sectorului 3, “Laminor Revelion Wonderland”.

Robert Negoiţă va fi în Parcul IOR la miezul nopţii

Omul din spatele organizării acestei petreceri, primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, i s-a destăinuit lui Horia Ivanovici, într-o ediţie specială FANATIK SUPERLIGA, unde şi cum va petrecere trecerea dintre ani, promiţând că îşi va face timp să treacă şi pe la Hala Laminor.

ADVERTISEMENT

“Voi fi acasă şi la Laminorul, pentru că avem două petreceri de Revelion. Foarte probabil la 12 noaptea voi fi în Parcul IOR, unde avem un mare concert cu lasere şi artificii şi toate cele care trebuie ca să intrăm cum se cuvine în noul an”, a spus primarul sectorului 3.

“Între timp, voi ajunge să stau şi câteva momente cu familia, pentru că familia mea toată este în București. Petrecem în sectorul 3, la casă, la fratele meu”, a adăugat Robert Negoiţă.

ADVERTISEMENT

În ceea ce priveşte petrecerea “Laminor Revelion Wonderland”, aranjamentul spațiului festiv cuprinde mese rotunde de câte zece persoane. Tonul distracției va fi dat de trupa Voltaj și va fi menținut la cote ridicate de fetele de la Yolo Band.

Meniul de la “Laminor Revelion Wonderland”

Meniul este conceput de un chef recunoscut la nivel național și testat de organizatorii evenimentului. Astfel, vom regăsi pe lista aperitivelor icre de România, jumări proaspete, şorici subţire, tobă fără E-uri, muşchi file, şunculiţă ţărănească, telemea, roşii şi castraveţi.

ADVERTISEMENT

În privinţa gustărilor calde, nu reîncălzite, oaspeţii vor fi delectaţi cu tradiţionalele sarmale cu mămăligă, ardei iute şi smântână, dar organizatorii  au mai adăugat în meniu şi “friptură de porc crescut cu muzică de cameră, pulpe de pui nestresat, cârnaţi fără E-uri, cârnaţi zdrobiţi, dar nu de tot, murături asortate… cu ţinuta şi pâine… din ziua respectivă”.

Desigur, de pe masa de Revelion nu putea să lipsească peştele, la “Laminor Revelion Wonderland” fiind servit vârtej de lup de mare din Mediterana, cu legume crocante şi stafide.

ADVERTISEMENT

Pentru desert au fost pregătite bunătăţi precum prăjitura “Tort Special”, compusă din trei blaturi pufoase cu cacao, alternate cu cremă Richard cu cacao şi vişine, cu glazură de cacao, decorată cu cremă de cacao, umplutură de vişine şi arahide granulate. De asemenea, va fi pe masă prăjitura “Trois Mousse”, compusă din straturi fine de mousse cu ciocolată neagră, ciocolată cu lapte şi ciocolată albă.

Horia Ivanovici, INTERVIU FARA MENAJAMENTE cu Robert Negoita: “ADUCETI DETECTORUL DE MINCIUNI AICI!”

Fanatik Editie Speciala - Horia Ivanovici si Robert Negoita

ADVERTISEMENT