Life

Unghiile de sticlă, noua modă care le-a înnebunit pe femei. Cum arată manichiura preferată a lui Kate Middleton

Unghiile de sticlă, actualul trend adorat de doamne. Ce aspect are manichiura îndrăgită de Kate Middleton, soția Prințului William.
18.10.2023 | 16:48
Unghiile de sticla noua moda care lea innebunit pe femei Cum arata manichiura preferata a lui Kate Middleton
Unghiile de sticlă, actualul trend adorat de doamne. Ce aspect are manichiura îndrăgită de Kate Middleton, soția Prințului William. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Unghiile de sticlă reprezintă noua modă care le-a înnebunit pe femei. Cum arată manichiura preferată a Prințesei de Wales. Care sunt nuanțele pe care le îndrăgește și ce spun experții regali despre această schimbare radicală.

Unghiile de sticlă, actualul trend adorat de doamne. Ce aspect are manichiura îndrăgită de Kate Middleton, soția Prințului William

Unghiile de sticlă face parte din actualul trend adorat de doamne și domnișoare. Ce aspect are manichiura îndrăgită de Kate Middleton, soția Prințului William, care a renunțat de multă vreme la culorile tari și aprinse.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani Prințesa de Wales a ales să aibă unghiile scurte, curate, naturale și întotdeauna acoperite cu un strat lucios. Estetica naturală se încadrează perfect în stilul său vestimentar și nici nu atrage atenția.

Se pare că viitoarea regină a renunțat la nuanțele puternice, cum ar fi roșu aprins, și s-a concentrat pe un aspect simplu. Experții regali cred că cel mai probabil este vorba de o alegere personală, nicidecum de o impunere.

ADVERTISEMENT

„Unghiile de sticlă completează estetica naturală și curată, care este în tendințe de ceva vreme”, a declarat Hanna, specialist în manichiură. Și nu este singura care a discutat despre acest lucru.

„Nu există un protocol regal oficial care să spună ce trebuie să poarte familia regală sau ce produse ar trebui să folosească. Fiecare e liber să-și facă alegerile de stil și de îngrijire, inclusiv produsele pe care dorește să le folosească.

ADVERTISEMENT

Am văzut-o în trecut pe Ducesa de Cambridge purtând o culoare roz deschis sau chiar transparent, unul dintre look-uri ei preferate”, a mărturisit Myka Meier pentru publicația glamour.com.

Kate Middleton, look natural la capitolul unghii

Kate Middleton are un look natural când vine vorba de capitolul unghii. În ultimii ani a optat pentru unghiile de sticlă sau chiar nu a purtat deloc lac, în schimb a fost atentă la forma care să i se potrivească perfect.

ADVERTISEMENT

Știe ce îi vine bine și de fiecare dată manichiura sa este curată și frumoasă, deși nu necesită o întreținere specială. Unghiile de sticlă reproduc aspectul lucios și reprezintă o manichiură elegantă, în tendințe de ceva vreme.

ADVERTISEMENT