Fotbal intern

Ungurii se gândesc deja la finala barajului pentru Euro 2020: ”Aş prefera o confruntare cu România”

23.11.2019 | 09:31
Ungurii se gandesc deja la finala barajului pentru Euro 2020 As prefera o confruntare cu Romania
ADVERTISEMENT

Ungurii se gândesc deja la finala barajului pentru calificarea la Campionatul European din 2020, în care ar putea întâlni echipa națională a României. Tricolorii vor juca în semifinale pe terenul Islandei, în timp ce maghiarii vor evolua în deplasare cu Bulgaria.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,49 este cota pentru ”x2” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele
ADVERTISEMENT

Ungurii se gândesc deja la finala barajului pentru Euro 2020: ”Ne motivează extraordinar”

”Aş prefera o confruntare cu România. Oricum, mai întâi trebuie să trecem de Bulgaria în deplasare, dar apoi acasă, pe un stadion Puskas Arena fantastic, putem obţine calificarea la Euro”, a declarat internaționalul ungur Mate Vida, care deja este cu gândul la o posibilă confruntare cu România în finala barajului pentru Euro 2020.

”Fără îndoială că puteam întâlni adversari mai puternici, dar nu trebuie să credem că va fi uşor. Chiar dacă Bulgaria e pe acelaşi loc cu noi în clasamentul FIFA, va fi greu la Sofia. Avantajul este că dacă trecem de Bulgaria jucăm apoi acasă, ceea ce ne motivează extraordinar. Bulgaria are un nou selecţioner, vom vedea care este stilul lui, dar voi analiza şi jocul Islandei şi României pentru a fi pregătiţi deja, mai ales că al doilea meci vine la doar câteva zile”, a spus și selecționerul italian al ungurilor, Marco Rossi.

ADVERTISEMENT

Ungaria, lot de peste 50 de milioane de euro

România va evolua, în deplasare, cu Islanda, în play-off-ul Ligii Naţiunilor, s-a stabilit, vineri, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Dacă vor câştiga acestă întâlnire, tricolorii vor întâlni, tot în deplasare, învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, pentru un loc la Euro-2020. Semifinalele se dispută la 26 martie 2020, iar finalele la 31 martie 2020. Aceste întâlniri stabilesc ultimele patru participante la turneul final al Campionatului European, la care şi Bucureştiul găzduieşte meciuri.

Echipa națională a Ungariei are un lot cotat de site-urile de specialitate la 50.400.000 de euro, iar doi jucători valorează împreună 24.000.000 de euro. Portarul de la RB Leipzig, Peter Gulacsi, și și mijlocașul stânga de la FC Salzburg, Domini Szoboszlai, valorează în acest moment câte 12 milioane de euro fiecare.

ADVERTISEMENT