Sport

Faza de la VAR care a decis meciul Poli Iaşi – CFR Cluj 3-3! Cristi Balaj şi-a făcut cruce

Cea mai fierbinte fază a meciului Poli Iaşi - CFR Cluj 3-3 a fost în minutul 70 când Bîrligea a reuşit să marcheze. Reuşita a fost anulată la VAR pe motiv de offside, dar reluările nu au fost edificatoare.
11.11.2023 | 22:00
Faza de la VAR care a decis meciul Poli Iasi  CFR Cluj 33 Cristi Balaj sia facut cruce
Faza de la VAR care a decis meciul Poli Iaşi - CFR Cluj 3-3! Cristi Balaj şi-a făcut cruce. Sursa: captură Digisport
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este în pierdere de turaţie. Ardelenii au ratat şansa să urce pe primul loc după ce au încheiat la egalitate, scor 3-3, cu Poli Iaşi. Echipa lui Mandorlini a întors de la 0-2 la 3-2, dar a plecat doar cu un punct din Copou.

Faza de la VAR care a decis meciul Poli Iaşi – CFR Cluj 3-3!

Cea mai fierbinte fază a meciului a avut loc în minutul 70. Avounou l-a servit excelent pe Bîrligea, aflat la limita offside-ului. Atacantul CFR-ului a marcat pentru 4-3, dar reuşita a fost anulată pe motiv de offside.

ADVERTISEMENT

Daniel Mitruţi a ridicat fanionul, iar apoi faza a fost analizată de arbitrii din camera VAR, Marian Barbu şi Iulian Dima. Decizia lui Mitruţi a rămas şi reuşita lui Bîrligea a fost anulată.

Însă, liniile trasate în camera VAR nu au fost deloc convingătoare şi nu s-a văzut că Bîrligea ar fi în poziţie de offiside. Reamintim faptul că poziţia mâinilor şi a braţelor sunt exceptate de la poziţia afară din joc.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj şi-a făcut cruce: “A fost o greşeală majoră de arbitraj”

În tribune, Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului îşi făcea cruce în tribune, iar apoi a făcut semne largi că reuşita este perfect valabilă. Ulterior, la finalul meciului, oficialul a declarat că golul trebuia validat:

“Nu a fost ofsaid! Călcâiul apărătorului a fost mai în spate. Sunt convins că nu a fost ofsaid. Linia nu a fost trasă cum trebuie. A fost trasă prin călcâi, nu în spatele călcâiului, cum ar fi trebuit.

ADVERTISEMENT

Au luat în considerare și mâna atacantului, iar mâna nu se ia în considerare. E greu să câștigi dacă primești 3 goluri, dar chiar și în aceste condiții consider că a fost o greșeală majoră de arbitraj.

Asta fără să implicăm gazdele. Publicul a fost exemplar, conducerea ospitalieră”, a spus Cristi Balaj la finalul meciului potrivit Prosport.

ADVERTISEMENT
Cristi Balaj şi-a făcut cruce în tribune când a văzut decizia lui Colţescu. Sursa: captură tv
Cristi Balaj şi-a făcut cruce în tribune când a văzut decizia lui Colţescu. Sursa: captură tv

Andrea Mandorlini este sub presiune după un nou rezultat nefast pe banca lui CFR Cluj. Ardelenii ratează şansa din nou şansa de a urca pe primul loc în SuperLiga, după ce au fost învinşi în ultima etapă a sezonului regulat de Hermannstadt.

ADVERTISEMENT