Sport

Universitatea Craiova a făcut ofertă oficială pentru Jair! Ce răspuns a dat Petrolul. Exclusiv

Universitatea Craiova vrea să se întărească la mijloc și a făcut o ofertă pentru Jair de la Petrolul. Din informațiile FANATIK, oferta de 100.000 de euro a fost respinsă.
14.06.2023 | 20:58
Universitatea Craiova a facut oferta oficiala pentru Jair Ce raspuns a dat Petrolul Exclusiv
Jair este dorit de Universitatea Craiova. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova l-a transferat pe Alex Mitriţă, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK, dar l-a ratat pe Alex Băluţă, atacant care a ales FCSB-ul în detrimentul oltenilor, fapt care a provocat furie în Bănie.

Universitatea Craiova a făcut ofertă oficială pentru Jair!

Mihai Rotaru vrea să fortifice şi mijlocul terenului şi, din informaţiile noastre, a făcut o ofertă de 100.000 de euro pentru Jair de la Petrolul Ploieşti. FANATIK a aflat că oficialii “lupilor” au refuzat oferta.

ADVERTISEMENT

Petrolul solicită 300.000 de euro în schimbul mijlocaşului central care a jucat 35 de meciuri în actuala stagiune. Interesul Craiovei pentru Jair nu este unul recent, oltenii dorindu-l şi în iarnă pe mijlocaş, aşa cum FANATIK a anunţat în momentul respectiv.

Mutarea nu a putut fi realizată în iarnă, dar oltenii încearcă să îl transfere în acest intersezon. Deocamdată diferenţa dintre cerere şi ofertă este destul de mare şi Mihai Rotaru va trebui să scoată mai mulţi bani din buzunar.

ADVERTISEMENT

Petrolul a refuzat o ofertă de 150.000 de euro din străinătate!

Din informaţiile FANATIK, Petrolul a avut o ofertă de 150.000 de euro din străinătate pentru Jair, declinată de oficialii “lupilor”. Mijlocaşul mai are un an de contract cu echipa lui Florin Pârvu.

Petrolul Ploieşti a avut mari probleme financiare în sezonul precedent din SuperLiga. Nou-promovata a fost salvată de fostul preşedinte al celor de la CFR Cluj, Marian Copilu, care a venit la echipă în martie, când situaţia a fost disperată.

ADVERTISEMENT

Marian Copilu a investit 500.000 de euro în primele două zile de la venirea la Petrolul

Oficialul i-a lăsat cu gura căscată pe cei de acolo. În primele două zile de la venirea în club a făcut plăţi de 500.000 de euro, oferind o gură importantă de oxigen echipei care risca să intre în faliment.

Situaţia de la Petrolul s-a stabilizat şi echipa lui Florin Pârvu a încheiat pe locul 8, care asigura prezenţa în barajul pentru Conference League. Dar, din cauza problemelor financiare, Petrolul nu a aplicat pentru licenţa europeană.

ADVERTISEMENT

“Lupii” îşi propun să se lupte pentru play-off în acest sezon. Cum o mare parte dintre probleme s-au rezolvat, “lupii” ţin la preţ şi în ceea ce îl priveşte pe Jair, mijlocaş care a evoluat în 35 de meciuri, în sezonul precedent.

  • 28 de ani are Jair
  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Jair
ADVERTISEMENT