Sport

Universitatea Craiova a renunţat la doi jucători! Cu cine au semnat. Exclusiv

Marinos Ouzounidis nu a ascuns faptul că își mai dorește jucători la Universitatea Craiova, dar până atunci oltenii s-au despărțit de doi fotbaliști.
20.07.2021 | 17:42
Universitatea Craiova a renuntat la doi jucatori Cu cine au semnat Exclusiv
Marinos Ouzounidis nu a ascuns faptul că își mai dorește jucători la Universitatea Craiova, dar până atunci oltenii s-au despărțit de doi fotbaliști
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că doi tineri de mare viitor din lotul oltenilor vor fi împrumutați până la finalul sezonului în Liga 2.

Decizia a fost luată chiar înaintea debutului oltenilor în Conference League, acolo unde joi, 22 iulie, vor întâlni în deplasare formația albaneză Laci.

ADVERTISEMENT

Doi tineri jucători, împrumutați de Universitatea Craiova în Liga 2

Universitatea Craiova a avut un start lansat în acest sezon, cucerind Supercupa României în fața rivalei CFR Cluj și învingând cu mari emoții FC Argeș în prima etapă a Ligii 1, dar FANATIK a aflat că jucătorii Laurențiu Popescu și Vali Constantin vor pleca sub formă de împrumut.

Portarul Laurențiu Popescu, care în sezonul precedent nu a prins niciun minut la formația din Bănie, va evolua în actuala stagiune la Poli Iași. Din informațiile FANATIK, goalkeeperul, care în total a jucat 21 de meciuri în Liga 1 și care mai are contract cu oltenii până în 2023, a ajuns deja în Copou.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 24 de ani, Popescu nu a avut nicio șansă la Universitatea Craiova în duelul său cu italianul Mirko Pigliacelli, iar în acest sezon ajunsese a treia opțiune a lui Marinos Ouzounidis, după aducerea lui David Lazar de la Astra Giurgiu.

Vali Constantin pleacă la Metaloglobus

FANATIK a aflat că al doilea jucător care părăsește Universitatea Craiva este mijlocașul Vasile Constantin, în vârstă de 23 de ani. El va fi împrumutat până la finalul sezonului la Metaloglobus, în Liga 2, mutarea urmând să fie oficializată în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Eternă rezervă în Bănie, unde mai are contract până în vara anului 2023, Constantin a prins în sezonul precedent șapte meciuri, cinci în Liga 1 și două în Cupa României, dar în total a fost pe teren doar 135 de minute.

Oficialii Universității Craiova încearcă să le ofere celor doi fotbaliști șansa să aibă meciuri în picioare și la revenirea în Oltenia, în vara viitoare, să reprezinte soluții viabile pentru tehnicianul elen Marinos Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

Baiaram absentează cu FK Laci

”Juveții” vor debuta joi, 22 iulie, de la ora 19:00, în Conference League. U Craiova va întâlni, în deplasare, formația albaneză FK Laci. Noua competiție a UEFA ar putea fi sursă importantă de venit, deoarece rețeta financiară e mai bună ca în Europa League. UEFA pune la bătaie nu mai puțin de 235 de milioane de euro!

FANATIK a aflat că Marinos Ouzounidis l-a pierdut pentru această întâlnire pe Ștefan Baiaram. Mijlocașul de 18 ani a suferit o entorsă la piciorul stâng în partida cu FC Argeș și are șanse minime să fie apt pentru jocul din Albania.

În cazul în care va trece de dubla cu formația albaneză, Universitatea Craiova va avea o misiune mult mai grea în turul trei preliminar al Conference League, acolo unde va întâlni formația belgiană Anderlecht.


  • (P) Cota BETANO pentru FK Laci – U Craiova. 1,78 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT