Sport

Universitatea Craiova – Academica Clinceni 5-0. Oltenii au făcut instrucție cu „lanterna roșie”. Cum arată clasamentul. Video

Universitatea Craiova a făcut spectacol în meciul cu Academica Clinceni și a trecut pentru prima dată pe loc de play-off în actuala stagiunea Ligii 1.
18.10.2021 | 22:23
Universitatea Craiova  Academica Clinceni 50 Oltenii au facut instructie cu lanterna rosie Cum arata clasamentul Video
ADVERTISEMENT
18-10-2021
19:27

Cum arată clasamentul Ligii 1 după Universitatea Craiova - Academica Clinceni 5-0

Universitatea Craiova a depășit complexul Academica Clinceni, echipă pe care a demolat-o cu un 5-0 fără drept de comentarii. Sub conducerea lui Laurențiu Reghecampf, oltenii au ajuns la 3 victorii consecutive în Liga 1 în care nu au primit gol, dintre care două cu 5-0, au trecut pentru prima dată în acest sezon pe loc de play-off și încep să emită pretenții în lupta la titlu.

18-10-2021
17:29

Universitatea Craiova - Academica Clinceni 5-0 (Nistor 11, Markovic 13, Bancu 23, A. Ivan 71, Roguljic 90+2)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90+2: GOOOL U CRAIOVA! Ventura îi pasează greșit lui Roguljic, jucătorul Craiovei pătrunde singur în careu și înscrie din 10 metri.

Min. 71: GOOOL U CRAIOVA! Cîmpanu centrează pe 6 metri, Andrei Ivan reia spre poartă, mingea este deviată de Ventura și întră în plasă.

Min. 52: Houri execută penalty-ul, îl păcălește pe Dobre, dar trimite în transversală.

Min. 51: Gafă uluitoare în apărarea oaspeților. Houri execută un corner, Florin Achim nu reușește să dea cu capul din fața lui markovic și în disperare de cauză boxează mingea cu pumnul. Penalty clar și cartonaș galben, pe care care arbitrul Sorin Costreie le acordă fără ezitare.

Penalty-ul comis de Florin Achim. Foto: captură Digisport

Min. 37: Nistor șutează violent de la peste 25 de metri, Dobre respinge greu de lângă bară.

Min. 23: GOOOL U CRAIOVA! Pasa lui Andrei Ivan cu călcâiul îl lasă pe Bancu singur cu portarul și căpitanul oltenilor înscrie cu un șut puternic din 10 metri.

Min. 15: Markovic șutează cu efect, puțin pe lângă bară.

Min. 13: GOOOL U CRAIOVA! Gustavo scapă singur în careu, este blocat de portarul Dobre, mingea ajunge la Markovic, care preia și înscrie în poarta goală din 5-6 metri.

Min. 11: GOOOL U CRAIOVA! Andrei Ivan pătrunde pe stânga, centrează în careu, Markovic ratează preluarea, mingea ajunge în marginea careului la Nistor, care șutează plasat pe jos, lângă bară.

Min. 7: Același Pigliacelli reține șutul lui Pîrvulescu din afara careului.

Min. 5: Pigliacelli respinge greu șutul lui Chandarov din careu.

Min. 2: Andrei Ivan pătrunde în careu, dar alunecă în mometul șutului și trage alături.

Min. 1: A început partida.

18-10-2021
16:09

Echipele de start la Universitatea Craiova - Academica Clinceni

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Căpățînă, M. Constantin, V. Găman, N. Bancu – Nistor, Al. Crețu, Houri – Gustavo, Markovic, A. Ivan. Rezerve: D. Lazar, Vătăjelu, Bălașa, Mateiu, A. Ivanov, Roguljic, Baiaram, Cîmpanu, Fedele. Antrenor: Laurențiu Reghecampf
  • Academica Clinceni: Șt. Dobre – Fl. Achim, Ventura, Bilali, P. Pîrvulescu – Moulin, Cascini – Vanzo, Chandarov, De Amorim – Omoh. Rezerve: G. Ureche – Pashov, Vellios, R. Ion, Cioiu, Kazlauskas, Patriche Nichita, V. Dumitrache, Goma. Antrenor: Ionuț Chirilă

Meciul Universitatea Craiova – Academica Clinceni are loc luni, 18 octombrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 12-a din Liga 1, fiind ultima partidă a acestei runde. Universitatea Craiova ocupă locul 7, cu 19 puncte, în timp ce ilfovenii sunt ultimii, cu numai 3 puncte.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – Academica Clinceni

Confruntarea Universitatea Craiova – Academica Clinceni se dispută luni, 18 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, fiind epilogul rundei cu numărul 12 din Liga 1. Cu un rezultat pozitiv, echipa lui Laurenţiu Reghecampf ar urca pentru prima dată în acest sezon pe loc de play-off.

ADVERTISEMENT

Din păcate, urmare a noilor restricţii impuse de autorităţi drept răspuns la explozia de cazuri de coronavirus care au lovit România, pe stadion nu se va mai putea intra decât cu certificatul verde, de vaccinare, fără testele PCR sau antigen, care dacă erau negative permiteau prezenţa în tribune.

Cine transmite la tv partida Universitatea Craiova – Academica Clinceni

Partida Universitatea Craiova – Academica Clinceni se joacă luni, 18 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Banilor, în etapa a 12-a din Liga 1 şi va fi transmisă pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova, după o săptămână  ploioasă a ieşit soarele, dar va fi o zi în care va alterna cerul senin cu cel înnorat, fără precipitaţii. Maxima zilei va urca până la 16 grade, iar la ora partidei vor fi în jur de 12 grade. Va căuta să împartă dreptatea în acest meci arbitrul Sorin Costreie din Buftea.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Universitatea Craiova – Academica Clinceni

Antrenorul oltenilor, Laurenţiu Reghecampf, are din nou probleme serioase de lot. Nici Vlădoiu şi nici francezul Conte nu pot evolua ca fundaş dreapta, fiind accidentaţi, iar Screciu e suspendat pentru patru cartonaşe galbene şi va lăsa locul lui Marius Constantin.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Chirilă nu se poate plânge că ar avea mari probleme de lot. Tehnicianul care a preluat lanterna roşie de două etape rămâne optimist în privinţa şanselor de supravieţuire după ce a obţinut primul punct runda precedentă, cu Botoşani.

Echipele probabile la Universitatea Craiova – Academica Clinceni

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Găman, M. Constantin, Bancu – Nistor, Crețu, Houri – Gustavo, Markovic, Ivan. Antrenor: Laurențiu Reghecampf
  • Academica Clinceni: Dobre – Achim, Ventura, Patriche, Pîrvulescu – Moulin, Cascini – Cioiu, Chandarov, De Amorim – Omoh. Antrenor: Ionuț Chirilă
ADVERTISEMENT

Academica Clinceni, neînvinsă în  ultimele cinci meciuri cu Craiova!

La prima vedere, luând în considerare poziţiile din clasament, Universitatea Craiova ar fi mare favorită, mai ales că ilfovenii nu au reuşit nicio victorie în 11 etape, fiind departe de echipa revelaţie care prindea sezonul trecut play-off-ul. Dar Laurenţiu Reghecampf vede altfel meciul.

Şi face bine, pentru că dincolo de actuala situaţie a Clincenilor, istoricul meciurilor directe dă frisoane serioase în Bănie. În afară de un succes smuls în minutul 95 în anul de promovare al ilfovenilor la Craiova, cu 3-2, super gol Vali Constantin, ultimele cinci meciuri au însemnat un bilanţ halucinant pentru olteni: două egaluri şi trei eşecuri!

Cote la pariuri pentru jocul Universitatea Craiova – Academica Clinceni

Bookmakerii nu ţin însă cont de statistici şi merg destul de hotărât pe victoria oamenilor lui Reghecampf. Universitatea Craiova are o cotă de 1,45 la victorie, o victorie care dacă ar fi obţinută ar rupe blestemul şi ar urca trupa din Bănie pe locul 6, în locul celor de la UTA.

O nouă ispravă de pomină a Clincenilor la Craiova are cotă de 7,80, iar marcarea unui gol de către ilfoveni, indiferent de rezultatul partidei, este mult peste ceea ce înseamnă victoria oltenilor: 1,75. Total goluri cel puţin două în meci are cotă de 1,40.

ADVERTISEMENT