Sport

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 în etapa 2 din play-off SuperLiga. Campioana, final ”în corzi”. Cum arată clasamentul

Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1, în etapa 2 din play-off-ul SuperLigii, după un meci pe care campioana l-a terminat apărându-se eroic.
02.04.2023 | 22:53
Universitatea Craiova  CFR Cluj 11 in etapa 2 din playoff SuperLiga Campioana final in corzi Cum arata clasamentul
Derby în Bănie, Universitatea Craiova - CFR Cluj.
ADVERTISEMENT
02-04-2023
20:02

Cum arată clasamentul după Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1

CFR Cluj a deschis scorul, prin Cvek, dar n-a fost în avantaj decât trei minute. Oltenii au egalat prin Koljic, iar apoi au dominat net finalul de partidă, campioana apărându-se pe alocuri eroic. S-a terminat 1-1, ambele formații fiind la a doua remiză consecutivă în play-off.

clasament

02-04-2023
16:31

Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1 (Koljic 72 / Cvek 69)

Vezi aici cele mai importante faze

Min.90+5: Final de meci.

Min.90+1: Scuffet scoate de sub transversală un șut al lui Zajkov. După lovitura de colț, Raul Silva trimite în bară, iar defensiva oaspete mai acordă o lovitură de colț.

Min.87: Țîru intră în locul lui Cvek, iar Yeboajh în locul lui Krasniqi.

Min.85: Scuffet scoate excelent un șut al lui Câmpanu.

Min.82: Ndong cade în careu după un contact cu Petrila. Faza este analizată de VAR și nu se acordă penalty.

Min.80: Hoban intră în locul lui Deac.

Min.72: GOOOL Universitatea Craiova. Ndong trimite o pasă în adâncime, Manea și Yuri nu intervin, iar Koljic înscrie.

Min.69: GOOOL CFR Cluj. După un aut, Manea primește de la Deac, centrează perfect, iar Cvek reia imparabil cu capul.

Min.68: Ies Screciu și Markovic, intră Crețu și Koljic.

Min.61: Ies Maglica și Birligea, intră Petrila și Janga.

Min.57: Ivan este găsit în mijlocul careului, dar ratează preluarea și Yuri degajează.

Min.53: Ante Roguljic șutează din afara careului, dar nu ”prinde” poarta.

Min.46: A început repriza secundă. Vlădoiu a fost înlocuit cu Căpățână.

Min.45+4: Final de primă repriză.

Min.38: Roguljic intră în locul lui Baiaram, care a avut probleme medicale.

Min.25: Ndong centrează, Câmpanu reia din prima, dar mingea este deviată în corner.

Min.24: Alexandru Isfan s-a accidentat şi e înlocuit de George Câmpanu

Min.20: Markovic reia cu capul pe lângă poartă.

Min.11: Manea șutează pe lângă poartă, din poziție centrală, de la marginea careului.

Min.1: Start de meci

Echipele de start

Universitatea Craiova: I. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, R. Silva, Ndong – Mateiu, Screciu – Ișfan, Baiaram, Ivan – Markovic. Rezerve: Lazar, Găman, Badelj, Căpățînă, A. Crețu, Cîmpanu, Roguljic, Rivaldinho, Koljic. Antrenor: Eugen Neagoe.

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Braun – Deac, Cvek, Muhar, Krasniqi – Maglica, Birligea. Rezerve: Sava, Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Janga. Antrenor: Dan Petrescu.

Meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj are loc duminică, 2 aprilie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei 2 din play-off-ul SuperLigii. Oltenii ocupă locul 4, cu 28 de puncte, la șapte în spatele liderului Farul iar ardelenii sunt pe poziția secundă, cu 33 de puncte, două mai puțin decât echipa de pe prima treaptă.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Confruntarea Universitatea Craiova – CFR Cluj se desfășoară duminică, 2 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Banilor, în etapa 2 din play-off-ul SuperLigii. Este genul de meci la care publicul vine în număr destul de mare, astfel încât se așteaptă cel puțin zece mii de spectatori duminică seară.

ADVERTISEMENT

Oltenii sunt la șapte puncte de locul 1, clujenii numai la două dar meciul de la Craiova este foarte greu și nu ar fi exclus ca printr-o victorie, deloc surprinzătoare, Universitatea Craiova să poată veni la numai două lungimi de actualul adversar, ceea ce ar însemna că echipa lui Eugen Neagoe ar emite pretenții justificate la un loc de calificare în preliminariile Conference League.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – CFR Cluj

Partida Universitatea Craiova – CFR Cluj se joacă duminică, 2 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco, în etapa 2 din play-off-ul SuperLigii și va fi transmisă în direct pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova duminică, 2 aprilie, va fi o vreme de autentică primăvară, ultim zi frumoasă înaintea unei serii de patru-cinci zile de vreme ploioasă și cu temperaturi mai scăzute. Maxima zilei va fi de 18 grade dar la ora 21:00 va scădea cu cinci-șase grade. Nu există amenințare de ploaie. Cel maI bun arbitru român, Istvan Kovacs, va conduce acest meci.

Ce absențe sunt în întâlnirea Universitatea Craiova – CFR Cluj

Ambele echipe nu se prezintă la acest meci deosebit de important cu destule absenţe. La olteni se pare că macedoneanul Zajkov ar urma să joace, deşi a fost accidentat la echipa naţională, dacă nu Raul Silva şi Badelj sunt gata să îi ia locul. Absenţi sunt Vătăjelu, Bancu şi Căpăţână, ultimii doi în perioada finală de recuperare.

ADVERTISEMENT

Şi Dan Petrescu are trei absenţe. Una nu ar fi capăt de ţară, portarul Bălgrădean, care e rezervă, dar pierderile căpitanul Mario Camora şi a lui Boateng la mijloc sunt grele. Peteleu sau Braun vor juca pe postul lui Camora, mai mult ca sigur Svek la mijloc, lângă Muhar şi Deac,

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Petntru casele de pariuri este meciul perfect a ceea ce înseamnă echilibru total. Universitatea Craiova are cotă de 2,75 pentru a lua cele trei puncte iar campionii ultimelor cinci ediții au 2,80. Șansă dublă 1X re cotă 1,45 iar șansă dublă X2 cotă 1,50. Perfectă paritate la cotele pentru gol marcat: 1,45 pentru fiecare echipă.

ADVERTISEMENT

Din 2014, anul în care Universitatea Craiova, patronată de Mihai Rotaru, a ajuns pe prima scenă, la Craiova au avut loc 16 partide de campionat iar bilanțul este de asemeni foarte echilibrat. Oltenii au reușit 6 victorii, dintre care ultimele două meciuri, 2-0 și 3-2, tot de 6 ori a fost egal și de 5 ori s-au impus ardelenii, cel mai dureros în 2021 când acel 3-1 în Bănie le-a adus și titlul, deși Craiova avea nevoie de un egal pentru a ieși campioană.

ADVERTISEMENT