Sport

Dan Petrescu și-a pierdut cel mai bun jucător pentru derby-urile cu Universitatea Craiova și FCSB. Are ruptură! Exclusiv

Dan Petrescu l-a pierdut pe Nana Boateng pentru meciul cu Universitatea Craiova. FANATIK a aflat că mijlocașul a suferit o ruptură musculară și nu va face deplasarea în Bănie.
01.04.2023 | 13:15
Dan Petrescu sia pierdut cel mai bun jucator pentru derbyurile cu Universitatea Craiova si FCSB Are ruptura Exclusiv
Boateng și jucătorii de la CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a început play-off-ul cu o remiză pe teren propriu în fața Rapidului, scor 2-2. Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte cele trei puncte în deplasarea de la Craiova, acolo unde au pierdut cu 0-2 în sezonul regulat. Meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 21:00, pe “Ion Oblemenco”.

Dan Petrescu și-a pierdut cel mai bun jucător pentru derby-urile cu Universitatea Craiova și FCSB

Însă, campioana României are probleme de lot pentru meciul din Bănie. Din informaţiile FANATIK, Nana Boateng, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dan Petrescu, nu va face deplasarea din cauza unei rupturi musculare.

ADVERTISEMENT

Închizătorul va lipsi de pe gazon minimum două săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata şi derby-ul cu FCSB. O pierdere grea pentru Dan Petrescu, Nana Boateng fiind unul dintre cei mai des folosiţi jucători la echipa campioană.

Mario Camora, menajat pentru meciul cu FCSB!

O altă absenţă pentru CFR Cluj este Mario Camora. Din informaţiile noastre, Dan Petrescu nu vrea să îl forţeze pe fundaşul stânga, cel care a ratat acţiunea echipei naţionale din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

“Bursucul” vrea să îl aibă apt 100% pe Camora pentru meciul cu FCSB, astfel că portughezul cu cetăţenie română va fi menajat în meciul cu Universitatea Craiova. Pentru CFR Cluj urmează o perioadă infernală, cu meciuri din trei în trei zile, campioana fiind calificată şi în sferturile Cupei României.

Dan Petrescu, furios la conferinţa de presă: “Nu putem pregăti meciul cum îmi doresc eu!”

Dan Petrescu s-a plâns de accidentări la conferinţa de presă premergătoare meciului de la Craiova, spunând că Janga și Yeboah au revenit târziu la echipă şi meciul nu a putut fi pregătit cum se cuvine:

ADVERTISEMENT

“Janga și Yeboah au avut un parcurs incredibil să ajungă aici, n-au reușit să ajungă la antrenament. Mai sunt și alți jucători cu accidentări mici, sper să îi recuperăm până la ora meciului.

Nu putem pregăti meciul cum îmi doresc eu. Moralul poate nu e așa de bun, mai ales după rezultatul cu Rapid din ultima etapă. Burcă a venit cu un moral bun, a marcat primul gol, m-am bucurat pentru el.

ADVERTISEMENT

Sper să marcheze și pentru noi. El și Manea au jucat foarte bine. Chiar și Bîrligea și Petrila au făcut un meci bun la tineret. Yeboah a debutat și el în naționala Ghanei”, a spus Dan Petrescu la conferinţă.

ADVERTISEMENT