Fotbal intern

Universitatea Craiova pregătește publicul din Bănie pentru venirea naționalei. Promoții lansate în magazinul oficial al clubului

În amintirea primului meci disputat de naționala de fotbal a Românie pe noul stadion „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova a pregătit oferte promoționale pentru clienții magazinului lor oficial.
22.03.2022 | 09:47
Universitatea Craiova pregateste publicul din Banie pentru venirea nationalei Promotii lansate in magazinul oficial al clubului
ADVERTISEMENT

Clienții magazinului oficial al Universității Craiova din perioada 22-27 martie se vor bucura de diferite obiecte de colecție tricolore la achiziționarea produselor comercializate de formația din Bănie. Cadourile primite de suporteri variază în funcție de suma plătită de aceștia.

Universitatea Craiova își pregătește suporterii pentru viitorul meci al României de pe „Ion Oblemenco”

Trupa antrenată de Laurențiu Reghecampf pregătește publicul din Craiova pentru posibilul meci al echipei naționale de fotbal a României pe „Ion Oblemenco”. În vizita din Oltenia, Răzvan Burleanu a declarat că își dorește să îi aducă pe tricolori pe arena din Bănie, în toamna acestui an.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a stabilit o perioadă promoțională, cu ocazia împlinirii a patru ani de la primul meci al naționalei pe noua arenă din Bănie. Pe 27 martie 2018, tricolorii disputau prima partidă pe „Ion Oblemenco”, după modernizarea stadionului.

Selecționată condusă de Cosmin Contra învingea Suedia, cu scorul de 1-0, în fața a 20 de mii de spectatori. Singurul gol al partidei jucate pe „Ion Oblemenco” a fost marcat de fostul jucător al lui Dinamo București, Dorin Rotariu, în repriza secundă a meciului.

ADVERTISEMENT

Suma minimă pentru care clienții magazinului oficial al Universității Craiova vor primi produse de colecție tricoloră este cea de 50 de lei. La această valoare, fanii vor primi cadou și un mini-fanion al echipei naționale de fotbal a României.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „CRAIOVA In perioada 22.03 2022-27 .03 .2022 beneficiezi de produse de colecție tricolore în amintirea primuluimeci al NaÈionalej penoul ,Ion Oblemenco

Răzvan Burleanu vrea să aducă echipa națională în Craiova:„Acesta este obiectivul nostru”

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost săptămâna trecută într-o vizită oficială la Craiova. Conducătorul FRF a verificat infrastructura sportivă din oraș pentru a se asigura că echipa națională poate să dispute un viitor meci pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Ne dorim în toamna acestui an sau în primăvara anului viitor să ducem echipa națională la Craiova într-un meci oficial. Acesta este obiectivul nostru. Orice meci contează pentru echipa națională. Sunt puncte în clasamentul FIFA, dar contează și pentru moralul fotbaliștilor noștri”. a declarat Răzvan Burleanu.

În aceeași conferință de presă, Răzvan Burleanu a declarat că „Ion Oblemenco” este singurul stadion din Oltenia care poate să găzduiască un meci al naționalei. Acesta a precizat că arena din Târgu-Jiu nu îndeplinește anumite cerințe impuse de UEFA, însă echipele de tineret ale României vor putea să evolueze pe „Tudor Vladimirescu”.

ADVERTISEMENT

„La Târgu-Jiu am fost şi am spus acum două săptămâni că prima reprezentativă nu poate juca din considerente logistice impuse de UEFA. Pentru Târgu-Jiu am vorbit pentru U21 şi U20”. a spus președintele Federației Române de Fotbal.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB-Universitatea Craiova: 1,88 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT