Sport

Universitatea Craiova – Farul 4-0, în etapa 3 a grupei D din Cupa României Betano. Oltenii, calificare de pe primul loc

Universitatea Craiova s-a calificat de pe primul loc în sferturile Cupei României Betano. Oltenii au spulberat-o pe Farul, scor 4-0.
05.12.2023 | 20:55
Universitatea Craiova  Farul 40 in etapa 3 a grupei D din Cupa Romaniei Betano Oltenii calificare de pe primul loc
Universitatea Craiova - Farul 3-0, în etapa 3 a grupei D din Cupa României Betano. Kurtic rezolvă partida pentru Craiova. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
05-12-2023
16:59

U Craiova - Farul 4-0 (Koljic 45+1, Baiaram 52, Kurtic 54. Trică 87)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – U Craiova s-a impus cu 4-0 și a terminat grupa D cu 7 puncte. Oltenii merg în sferturile Cupei României Betano alături de FC Voluntari, care a terminat pe 2, cu 5 puncte.

Min. 87 – GOL 4-0! Atanas Trică își trece și el numele pe lista marcatorilor din pasa lui Roguljic.

Min. 85 – Danciu a fost aproape să își treacă și el numele pe lista marcatorilor. Golul său a fost însă anulat la VAR pentru ofsaid.

Min. 54 – GOL 3-0! Kurtic înscrie și el cu un șut din afara careului. Cei de la Farul par resemnați cu acest rezultat, în timp ce Gloria Buzău egalează Tunariul.

Min. 52 – GOL 2-0! Lucrurile se liniștesc la Craiova. Baiaram înscrie cu capul, de lângă tânărul Cercel. Soarta partidei e greu de crezut că mai poate fi întoarsă.

Min. 46 – A început repriza secundă

Min. 45 +2PAUZĂ

Min. 45+1 – GOL! 1-0! Contrar cursului jocului, Craiova deschide scorul prin Koljic. Cei de la Farul se pot considera nemulțumiți după ocaziile ratate în prima repriză.

Min. 35 – Cojocaru ratează incredibil, singur cu portarul! Farul pune mari probleme, deși primul 11 trimis de Hagi în teren e alcătuit din fotbaliști foarte tineri.

Min. 30 – Craiova nu reușește să deschidă scorul, în condițiile în care cei de la Farul nu au nimic de pierdut și practică un joc deschis.

Min. 21 – Baiaram șutează puternic, pe lângă poartă, din 10 metri. Ocazie mare ratată de olteni!

Min. 19 – Farul nu are nicio șansă la calificare, însă poarta lui David Lazar este constant pusă în pericol.

Min. 10 – Rezultat interesant la Tunari, unde gazdele conduc pe Gloria Buzău și au în acest moment 5 puncte în clasament, cât au și cei de la Universitatea Craiova sau liderul FC Voluntari.

Min. 1 – A început meciul!

05-12-2023
15:55

Echipele de start din U Craiova - Farul

Au fost anunțate echipele de start pentru Universitatea Craiova – Farul Constanța, meci care va începe la ora 19:00:

  • U Craiova: Lazar – Căpățînă, Screciu, Crețu, Bancu – Mateiu, Kurtic – Ișfan, Roguljic, Baiaram – Koljic; Rezerve: L. Popescu, Silva, Ndong, Vlădoiu, Danciu, Trică, Ivan, Mitriță, Markovic; Antrenor: I. Petev
  • Farul: Buzbuchi – Cercel, Queiros, Dănuleasa, Grosu – Banu, N. Popescu, Borgnino – Gustavo, Cojocaru, Sali; Rezerve: Aioani, Dussaut, Bîrzu, M. Popescu, Artean, Vînă, Doicaru, Andronache, Stoian; Antrenor: Gh. Hagi

Meciul Universitatea Craiova – Farul are loc marți, 5 decembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 3-a, ultima, din grupa D a Cupei României Betano. Înaintea ultimei runde FC Voluntari și echipa olteană au câte 4 puncte, urmate de UTA și Gloria Buzău câte 3 puncte, CS Tunari, 2 puncte și Farul, fără nici un punct.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – Farul din Cupa României Betano

Întâlnirea Universitatea Craiova – Farul se dispută marți, 5 decembrie, de la ora 19:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în etapa a 3-a, ultima a grupei D a Cupei României Betano și antrenorul Ivailo Petev a făcut apel la fani să vină într-un număr cât mai mare pentru a fi alături de echipă în obiectivul de calificare în sferturi.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu poate fi sigură de prezența în sferturi decât câștigând în fața ultimei clasate, echipa campioană neavând nici un punct și fiind deja eliminată. Cu toate acestea, Petev avertizează că a crede că meciul este ca și câștigat ar fi o imensă eroare. Craiova trebuie să bată și matematic urcă în sferturi, la egal așteptând să vadă ce se întâmplă la UTA – FC Voluntari și CS Tunari – Gloria Buzău.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – Farul

Partida Universitatea Craiova – Farul se joacă marți, 5 decembrie, de la ora 19:00, stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în etapa a 3-a, ultima a grupei D a Cupei României Betano și va fi televizată pe canalele Digi Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

La Craiova marți, 5 decembrie, cerul va fi acoperit pe tot parcursul zilei, soarele neavând apariție decât la răsărit și la apus. Se pregătește o vreme ca de iarnă, meteorologii prevăzând că de miercuri sunt așteptate ninsori în Oltenia. Maxima zilei va fi de 3 grade, dar la ora partidei s-ar putea apropia de 0 grade.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Universitatea Craiova – Farul

Ivailo Petev a dat adunarea pentru toți jucătorii craioveni, pentru că fiind un meci decisiv va trimite pe teren cea mai bună formulă de echipă, evident, una cât mai ofensivă. Nu vor lipsi așadar Mitriță, Ivan sau bosniacul Koljic, în sfârșit marcator al unui gol de aur cu CFR Cluj în etapa trecută.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi are alte obiective, următorul meci de campionat, după victoria de la Iași, așa încât la Craiova vor intra foarte multe rezerve. A făcut din nou o afacere foarte bună, vânzându-l pe patru ani pe tânărul Enis Sali, 17 ani, în SUA, la Dallas pentru suma de 1,5 milioane de dolari.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – Farul

Casele de pariuri sunt convinse că oltenii nu concep alt rezultat decât victoria pentru a merge mai departe. Cota la victorie este atractivă, 1,60, iar pentru dobrogeni ajunge la 6,30 pentru a distruge visurile gazdelor. Șansă dublă are cotă 2,60 iar un gol al Farului ajunge la cota de 1,70.

ADVERTISEMENT

Nu avem nici un meci de Cupă între cele două echipe după rebranduirea dobrogenilor iar în partidele jucate în campionat pe stadionul Ion Oblemenco avem un singur egal, reușit sezonul trecut, de oamenii lui Gică Hagi și în rest trei succese locale, cel mai sever, cu 4-1, în 2021. Avem și un meci spectacol în 2022, 4-3 petru gazde după ce oaspeții au condus cu două goluri.

ADVERTISEMENT
1,35 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la Universitatea Craiova - Farul din Cupa României Betano