Sport

Universitatea Craiova vrea să-i facă un debut de vis lui Eugen Neagoe, cu Hermannstadt: „Avem datoria morală să câștigăm”. Video

U Craiova va aborda cu Eugen Neagoe pe bancă meciul cu Hermannstadt, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Staff-ul și jucătorii vor să-i facă o bucurie principalului.
27.01.2023 | 14:40
Universitatea Craiova vrea sai faca un debut de vis lui Eugen Neagoe cu Hermannstadt Avem datoria morala sa castigam Video
Oltenii sunt motivați să câștige cele trei puncte din Universitatea Craiova - FC Hermannstadt. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova revine pe stadionul „Ion Oblemenco” după o pauză destul de lungă, iar oltenii sunt deciși să păstreze cele trei puncte în Bănie. Antrenorul secund din staff-ul lui Eugen Neagoe a declarat că FC Hermannstadt va fi un adversar dificil.

Oltenii, anunț înainte de Universitatea Craiova – FC Hermannstadt: „Ne așteaptă un meci dificil. Avem datoria morală să câștigăm”

Universitatea Craiova – FC Hermannstadt se va juca sămbătă, de la ora 20:00, iar Eugen Neagoe va sta, în sfârșit, pe banca alb-albaștrilor, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Ionuț Stancu, antrenorul secund din staff-ul lui „Geană”, a declarat că oltenii vor avea o misiune dificilă împotriva trupei antrenate de Marius Măldărășanu.

ADVERTISEMENT

Ambele formații au fost înfrânte în primul meci oficial din 2023, iar secundul Universității Craiova se așteaptă ca sibienii să lupte pentru a pleca cu puncte din Bănie. Acesta a declarat că oltenii au datoria să câștige partida împotriva sibienilor, după eșecul din deplasare cu FC Botoșani, scor 0-1.

„Ne așteaptă un meci dificil, din cauza faptului că ambele echipe vin după două rezultate nefavorabile. Avem datoria morală față de tot ce înseamnă Universitatea Craiova, suporterii noștri și oamenii care sunt alături de noi, avem datoria morală să câștigăm meciul.

ADVERTISEMENT

Avem avantajul că jucăm acasă alături de oamenii care ne susțin și obligativitatea noastră este doar să câștigăm acest meci. Hermannstadt este o echipă foarte bine organizată, echipă bine antrenată care a reușit foarte ușor să schimbe sistemele de joc de la un meci la altul”, a declarat Ionuț Stancu.

Universitatea Craiova, fără probleme de lot înaintea partidei cu FC Hermannstadt: „Suntem încrezători”

Eugen Neagoe și staff-ul său i-au pregătit intens pe olteni în zilele trecute la baza de pregătire din Lunca Jiului, pentru ca rezultatul din etapa precedentă să nu fie repetat. La meciul de debut pe stadionul „Ion Oblemenco”, „Geană” îi va avea la dispoziție pe toți jucătorii alb-albaștrilor, în afară de Nicușor Bancu și Ștefan Baiaram.

ADVERTISEMENT

„A pus în general probleme tuturor adversarilor, însă noi sunt conștiienți că este un adversar dificil și vom face tot ceea ce depinde de noi să reușim să câștigăm acest meci. În general după rezultate nefavorabile crește concentrarea jucătorilor și sunt pozitivi în momentul acesta. 

Am încercat să facem tot ceea ce depinde de noi să reușim ca la ziua jocului să îi ducem la cea mai bună formă. În principiu foarte multe lucruri depind de ei și atitudinea lor, modul în care gestionează împreună situațiile, iar aceste lucruri trebuie să ducă șa victorie.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere al accidentaților nu există probleme, iar din punct de vedere mental suntem foarte bine. Mergem încrezători că vom reuși să câștigăm mâine seară cele trei puncte. Sunt jucători care au venit alături de noi, care trebuie să se integreze ușor, ușor și să simtă ceea ce înseamnă Universitatea Craiova. Facem tot ceea ce depinde de noi să îi ajutăm, să îi sprijinim ca la rândul lor să ne ajute în obiectivele pe care le avem de îndeplinit”, a spus tehnicianul secund al Universității Craiova.

Vlad Screciu, apel la suporterii Universității Craiova: „Avem nevoie de public”

Vladimir Screciu a evidențiat miza importantă a partidei cu FC Hermannstadt și le-a transmis un mesaj suporterilor. Acesta a declarat că oltenii au nevoie de susținere în următoarele bătății din SuperLigă.

„Eu cred că o să fie un meci destul de interesant, avem nevoie să fie publicul alături de noi pentru că avem nevoie de cele trei puncte și vor fi foarte importante pentru noi. Gândul nostru este doar la cele trei puncte. I-am primit cu brațele deschise (n.r. pe ultimele transferuri), majoritatea le-am explicat ce înseamnă să joci pentru Universitatea și îi așteptăm să fie alături de noi pe teren”, a declarat Vladimir Screciu.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru „ambele echipe marchează” la meciul Universitatea Craiova – AFC Hermannstadt

ADVERTISEMENT