Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ar reveni Sorin Cârțu pe banca Universității Craiova? Răspunsul ferm dat de fostul președinte al clubului

Universitatea Craiova nu face cel mai bun sezon în Superligă, iar fanii oltenilor au cerut un nou antrenor. Ce spune Sorin Cârțu despre o posibilă revenire pe banca tehnică.
02.11.2023 | 22:47
Ar reveni Sorin Cartu pe banca Universitatii Craiova Raspunsul ferm dat de fostul presedinte al clubului
“De ce nu vii ANTRENOR la Craiova” Sorin Cartu, RASPUNS IN DIRECT. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut fără drept de apel duelul pe care l-a avut pe terenul Rapidului. Echipa lui Rotaru nu a găsit răspuns la jocul giuleștenilor și s-a văzut învinsă cu scorul de 2-0. Suporterii cer cu disperare o schimbare a băncii tehnice, chiar dacă echipa s-a rederesat în Cupă, la Arad, unde a învins-o pe UTA cu 1-0.

Cârțu nu vrea să mai revină în antrenorat

“De ce nu te pune Rotaru antrenor?”, a întrebat Horia Ivanovici, moment în care Sorin Cârțu a răspuns: “Eu nu mai antrenez. Din 2016 nu am mai vrut să antrenez. Ca antrenor niciodată nu mă mai bag. E vorba de sănătatea și de familia mea” .

ADVERTISEMENT

Papură este omul contestat de către galeria Universității. Suporterii au anunțat că refuză să mai susțină echipa atâta timp cât banca tehnică rămâne aceeași. Se caută soluții pentru îndreptarea echipei, dar până în acest moment, conducerea nu a reușit să găsească un înlocuitor pe măsură.

Universitatea Craiova trece printr-o criză la nivelul băncii tehnice. Oltenii sunt la al 3-lea antrenor în acest sezon. Neagoe, Reghecampf și Papură au încercat, rând pe rând, să aducă strălucire în jocul echipei. Din păcate pentru Craiova, jocul din acest sezon nu a confirmat obiectivul trasat.

ADVERTISEMENT

Suporterii vor o schimbare a băncii tehnice

Mihai Rotaru își dorește să câștige titlul în acest an de Superligă. Din păcate pentru el, Craiova nu practică jocul mult așteptat. Universitatea a adunat doar 22 de puncte în 14 etape și se află la 9 lungimi de liderul FCSB.

Problemele echipei s-au accentuat de la etapă la etapă. Cu Ivan ieșit din formă, oltenii nu au reușit să țină pasul cu locurile fruntașe. 6 victorii, 4 egaluri și 4 înfrângeri au obținut jucătorii craioveni în acest sezon de Superligă, prea puțin pentru a emite pretenții la titlu.

ADVERTISEMENT

Ultimele două etape au fost de coșmar pentru Universitatea Craiova. Echipa lui Papură a pierdut cu 1-3 duelul cu Petrolul într-un meci în care a primit 3 goluri într-o singură repriză. Musi, Grozav și Huja au marcat pentru ploieșteni, în timp ce Kurtic a punctat pentru Universitatea.

Rapid este ultima formație care i-a răpus pe olteni și i-a dus la două înfrângeri consecutive. Împinși de la spate de către suporteri, elevii lui Bergodi au dominat partida de la cap la coadă și s-au impus cu scorul de 2-0. Duelul dintre cele două formații a întărit poziția Rapidului în clasament.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cartu nu vrea sa revina pe banca Craiovei

ADVERTISEMENT