Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Golul lui Funsho l-a enervat teribil pe Cârțu. „Nu se poate așa ceva”

Sorin Cârţu a fost enervat de golul marcat de Funsho, care a deschis tabela în confruntarea dintre Rapid şi Universitatea Craiova, scor 2-0.
30.10.2023 | 17:43
Golul lui Funsho la enervat teribil pe Cartu Nu se poate asa ceva
Golul lui Funsho l-a enervat teribil pe Cârțu. „Nu se poate așa ceva”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a câştigat cu 2-0 meciul cu Universitatea Craiova, în etapa a 14-a din SuperLiga. Giuleştenii au marcat prin Funsho şi Borja Valle şi s-au depărtat de olteni în clasament.

Golul lui Funsho l-a enervat teribil pe Cârțu

Sorin Cârţu a fost enervat de reuşita lui Funsho, explicând la FANATIK SUPERLIGA că fundaşii Craiovei au avut un plasament defectuos:

ADVERTISEMENT

“Noi primim golul… de asta spun că este o mare problemă cu plasamentul la această echipă, cu modul în care interpretează fazele. Faza ofensivă se interpretează de la 30 de metri, pe instincte, calitate, pe harul pe care îl are jucătorul.

Dar faza defensivă poţi să o interpretezi foarte mult tactic. Adică tactica nu ţine neapărat pentru faza ofensivă, cât ţine pentru apărare. Noi când am primit golul lui Funsho, toţi cei patru din apărarea noastră erau acolo.

ADVERTISEMENT

“Nu se poate aşa ceva”

Dar, prin plasamentul pe care l-am avut… nu numai Bancu. În momentul în care s-a construit pentru Petrila. Pleacă dintre Vlădoiu şi Screciu. A analizat antrenorul.

Calitatea de bază a lui Petrila este viteza. Au fost patru acolo, dar nu s-au ajutat cu nimic: plasament greşit. S-a dus foarte târziu şi a intuit Screciu eventuala pasă la Petrila, dar n-a avut timp să blocheze.

ADVERTISEMENT

Badelj a stat foarte prost pentru că în momentul respectiv nu faci linie. Când ai jucători de viteză nu trebuie să stai mereu în linie cu ceilalţi. Nu se poate aşa ceva”, a spus Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

Universitatea Craiova este în cădere liberă, cu o singură victorie obţinută în ultimele cinci etape. Oltenii sunt pe locul 4, cu 22 de puncte, la 9 lungimi de liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, fiecare ediție a emisiunii rulează pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30.

Sorin Cârţu, enervat de golul lui Funsho

ADVERTISEMENT
Tags: