Sport

Reacția lui Dan Nistor după ce Universitatea Craiova l-a cedat la U Cluj. Ce mesaje i-au transmis foștii colegi. Update

Curățenia în lotul echipei Universitatea Craiova continuă. Ultimul jucător de care oltenii s-au despărțit este Dan Nistor, acesta fiind cedat la U Cluj. Mesajul lui „Ceapă”.
14.02.2023 | 18:23
Reactia lui Dan Nistor dupa ce Universitatea Craiova la cedat la U Cluj Ce mesaje iau transmis fostii colegi Update
Curățenia în lotul echipei Universitatea Craiova continuă. Ultimul jucător de care oltenii s-au despărțit este Dan Nistor, acesta fiind cedat la U Cluj. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
14-02-2023
16:31

Dan Nistor, mesaj la plecarea de la Craiova: „A fost o plăcere!”

Dan Nistor a postat un mesaj de adio pe pagina lui oficială de Instagram la despărțirea de Universitatea Craiova: „Vă mulțumesc pentru clipele minunate, a fost o plăcere!”.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Dan Nistor (@nistor_dan_16)

Și mesajele au curs gârlă pe pagina lui Dan Nistor, nelipsind și cele din partea foștilor colegi. Rând pe rând, Andrei Ivan, Gustavo, Atanas Trică, Denis Benga, i-au urat toate cele bune lui „Ceapă”: „Baftă, Fratele meu! ❤️❤️Toate cele bune”, i-a transmis unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Andrei Ivan. 

Mijlocașul de 34 de ani este al doilea fotbalist care pleacă din Bănie cu direcția U Cluj, după fundașul elvețian Ivan Martic, a cărui mutare a fost anunțat de patronul Mihai Rotaru la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dan Nistor, cedat de Universitatea Craiova la U Cluj

Plecarea lui Dan Nistor de la Universitatea Craiova la U Cluj a fost anunțată de gsp.ro, care scrie că jucătorul ar putea debuta sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău chiar la partida de vineri, 17 februarie, împotriva Chindiei Târgoviște, din etapa a 26-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, oltenii au confirmat cedarea jucătorului la gruparea de sub Dealul Feleacului. ”Clubul Universitatea Craiova l-a transferat definitiv pe mijlocașul Dan Nistor la FC Universitatea Cluj. Îi mulțumim lui Dan pentru modul în care a apărat blazonul Științei și îi dorim mult succes în continuare!”, se arată într-o postare pe contul de Facebook.

Tot în ultima zi de transferuri, FANATIK a anunțat în exclusivitate că Universitatea Craiova a decis să se despartă de fundașul Paul Papp. Jucătorul a ajuns la Petrolul Ploiești, gruparea prahoveană confirmând mutarea.

ADVERTISEMENT

Cedarea lui Nistor a împărțit Bănia

Plecarea lui Dan Nistor din Bănie a fost primită cu urale de fanii Universității Craiova. Aceștia au postat pe pagina de Facebook a clubului și au lăsat comentarii prin care aprobă decizia, fapt care arată că fostul jucător al lui Dinamo nu a fost foarte iubit pe ”Ion Oblemenco”.

”De când așteptăm momentul ăsta. În sfârșit!!! Hai cu transferurile dacă mai e timp, un mijlocaș central și un atacant. Un vârf care să știe să se plaseze și să aibă simțul porții! Și suntem bine!” sau ”În sfârșit a înțeles și Rotaru că devenisem cimitir de elefanți”, au scris suporterii olteni.

ADVERTISEMENT

Însă, au fost și fani care au regretat plecarea mijlocașului: ”Dan Nistor juca bine față de alții”, ”Nistor nu era un jucător care trebuia să plece. Merita să stea la echipă, alții trebuiau să plece. Dacă mai erau 6 jucători ca Nistor aveam deja campionatul luat” sau ”Îmi pare rău că a plecat. Din păcate Găman a rămas. Un jucător atât de slab a rămas”.

Dan Nistor a fost achiziționat de Universitatea Craiova în ianuarie 2020 de la Dinamo pentru 260.000 de euro. În cei trei ani petrecuți în Bănie a jucat 123 de meciuri, în care a reușit 15 goluri și 18 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 34 de ani și-a început cariera la Internațional Curtea de Argeș, iar apoi a mai îmbrăcat tricourile formațiilor Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian, Dinamo București, CFR Cluj și Universitatea Craiova.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „X2” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT