Fotbal intern

Universitatea Craiova, măsuri radicale pentru evitarea unui colaps financiar: „Au fost discuții cu jucătorii pentru a renegocia sau a rezilia contractele”

23.03.2020 | 20:23
Universitatea Craiova masuri radicale pentru evitarea unui colaps financiar Au fost discutii cu jucatorii pentru a renegocia sau a rezilia contractele
ADVERTISEMENT

Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România, a declarat că oficialii clubului Universitatea Craiova au început discuțiile cu jucătorii pentru scăderea salariilor sau chiar a rezilierii contractelor, pentru reducerea cheltuielilor în perioada pandemiei de coronavirus.

Universitatea Craiova trece la măsuri drastice

Pandemia de coronavirus a suspendat fotbalul din România, situație care a sistat și încasările cluburilor, iar Universitatea Craiova pregătește măsuri radicale pentru reducerea cheltuielilor.

ADVERTISEMENT

Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România, a dezvăluit că formația din Bănie a început discuțiile cu unii fotbaliști pentru renegocierea salariilor sau chiar a întreruperii colaborărilor.

Au fost conducători care s-au gândit și la varianta asta, au luat și câteva masuri, cum ar fi Craiova, care a avut discuții individuale cu jucătorii pentru a renegocia sau pentru a înceta contractele.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, aici ține și de dorința clubului, dacă nu vă dori să se prelungească.

E o negociere între parti și se va semna un act adițional”, a declarat Emilian Hulubei, conform Prosport.

Fotbalul românesc, suspendat cel puțin până pe 16 mai

Membrii Federației Române și ai Ligii Profesioniste de Fotbal s-au reunit, prin videoconferință, pentru o ședință, în urma căreia s-a stabilit, cel puțin parțial, data la care s-ar putea relua competițiile interne.

ADVERTISEMENT

Oficialii celor două foruri au stabilit, drept cel mai optimist scenariu, ca antrenamentele cluburilor să se reia pe 16 aprile, dată la care s-ar ridica starea de urgență din România, dacă situația cauzată de pandemia de coronavirus se va îmbunătăți, iar meciurile oficiale să înceapă o lună mai târziu, la jumătatea lui mai.

Competițiile interne au fost suspendate după disputarea primelor două etape din play-off și play-out, urmând a mai fi de disputat opt etape din grupa de titlu, și alte 12 runde pentru stabilirea formațiilor retrogradate și a echipei care va merge la barajul de menținere în prima ligă.

ADVERTISEMENT