Sport

Universitatea Craiova nu va mai juca amicalul cu Slask Wroclaw. Cine e ultimul adversar din Antalya al oltenilor

Echipa lui Eugen Neagoe a fost nevoită să își modifice programul din cantonamentul din Antalya. Universitatea Craiova nu va mai juca împotriva polonezilor de la Slask Wroclaw.
14.01.2023 | 09:59
Universitatea Craiova nu va mai juca amicalul cu Slask Wroclaw Cine e ultimul adversar din Antalya al oltenilor
Eugen Neagoe va debuta pe banca Universității Craiova pe 21 ianuarie, cu FC Botoșani. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova își încheie cantonamentul de pregătire din Turcia pe data de 15 ianuarie, iar „alb-albaștrii” vor mai juca un meci amical.

Universitatea Craiova, amical împotriva unei alte echipe din Polonia: Widzew Lodz

Echipa de pe locul cinci din SuperLiga a anunțat pe pagina oficială de Facebook că amicalul cu Slask Wroclaw (locul 11 în campionatul Poloniei) a căzut.

ADVERTISEMENT


„Modificare în ceea ce privește meciul amical de sâmbătă. Universitatea Craiova va evolua împotriva formației RTS Widzew Lodz, ocupanta locului 3 din campionatul Poloniei. #JurnalDeCantonament”, a fost comunicatul oficial al clubului.

Tot pe data de 15 ianuarie, Universitatea Craiova va avea încă un adversar puternic din Serbia: Partizan Belgrad (locul 2 în campionat). Astfel, oltenii vor avea parte de doi adversari extrem de puternici înainte de reluarea SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Ce meciuri amicale a mai jucat Universitatea Craiova în Antalya

Universitatea Craiova ajuns în Antalya pe 4 ianuarie, iar primul meci amical a fost câștigat cu 3-1 împotriva celor de la Kecskemeti TE, locul 2 în campionatul Ungariei.

Eugen Neagoe va debuta oficial pe banca oltenilor în meciul cu FC Botoșani, de sâmbătă, 21 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se află la egalitate de puncte cu FCSB și Rapid și la șapte lungimi distanță de liderul Farul Constanța (45 de puncte).

Eugen Neagoe vrea să dea afară un jucător de la U Craiova

Conform ProSport, Eugen Neagoe i-a transmis lui Ionuț Vînă să își caute echipă, iar jucătorul nu a fost în lot pentru amicalul cu Kecskemeti. Jucătorul a fost exclus din lot și de Laszlo Balint și de Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a renunțat și la portarul Denis Rusu și la Eduard Florescu, ultmul întorcându-se la FC Botoșani, următoarea adversară a Craiovei.

Neagoe are și doi jucători importanți accidentați: Alexandru Crețu și Andrei Ivan au ieșit cu probleme după primul meci amical. Ștefan Baiaram a fost operat și va lipsi o perioadă lungă de timp, în timp ce Elvir Koljic a fost menajat.

Universitatea Craiova i-a transferat până acum pe Alexandru Ișfan și pe internaționalul macedonean Gjoko Zaikov, mutări anunțate în exclusivitate de site-ul nostru.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: