Sport

Universitatea Craiova, în pericol să rateze play-off-ul! Programul infernal din startul anului 2022

Universitatea Craiova este în pericol să rateze play-off-ul pentru prima dată din 2016 încoace. Echipa lui Laurențiu Reghecampf are un program infernal în anul 2022
20.12.2021 | 17:03
Universitatea Craiova in pericol sa rateze playofful Programul infernal din startul anului 2022
Laurențiu Reghecampf Universitatea Craiova. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a terminat anul 2021 în genunchi. Formația lui Laurențiu Reghecampf este fără victorie de 7 etape și tremură serios pentru un loc în play-off, mai ales că programul din 2022 este unul foarte dificil.

Universitatea Craiova, în pericol să rateze play-off-ul! Oltenii au terminat 2021 așa cum l-au început

Începutul și sfârșitul anului 2021 a fost foarte dificil pentru olteni, care au legat două serii lungi fără succes. În startul acestui an, U Craiova a legat cinci egaluri consecutive, cu Sepsi, Astra, Viitorul, Voluntar și FC Argeș. Oltenii ocupă în acest moment locul 5, cu 32 de puncte.

ADVERTISEMENT

Atunci, Corneliu Papură a plătit cu postul lipsa de rezultate, prima victorie venind în fața lui Poli Iași, 3-0, cu interimarul Dragoș Bon pe bancă.

Finalul de 2021 a fost de coșmar. Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf și-a dinamitat șansele la titlu cu șapte meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, dintre care trei eșecuri înregistrate la rând.

ADVERTISEMENT

Început complicat în 2022! Două contracandidate la play-off plus derby cu CFR Cluj

Oltenii au pierdut cu Farul, FC Argeș și FCSB și au remizat cu Botoșani, Voluntari, UTA Arad și Gaz Metan Mediaș. Oltenii nu doar că nu se mai pot gândi la titlu, dar tremură și pentru locul în play-off.

Startul în 2022 este unul complicat pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf, cu meciuri împotriva contracandidatelor la play-off și a campioanei CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Primele trei etape din 2022: 

  • Universitatea Craiova – Rapid
  • Sepsi – Universitatea Craiova
  • Universitatea Craiova – CFR Cluj

Oltenii au nevoie de 15 puncte de a fi siguri de top 6!

Pentru a fi sigură de prezența în play-off, Universitatea Craiova are nevoie de minimum 15 puncte dintre cele 27 puse în joc.

Pentru Universitatea Craiova este un sezon mult mai slab decât cel precedent, în care nu au contat în lupta la titlu. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a adunat 32 de puncte în 21 de etape, față de 40 anul trecut, în același interval.

ADVERTISEMENT

Reghe se pregătește de revoluție în lot! 9 fotbaliști, pe “lista neagră”

Laurențiu Reghecampf se pregătește să ia măsuri dure în iarnă la U Craiova. FANATIK a scris despre lista neagră a antrenorului, cu nouă nume care vor pleca de la echipă în intersezon, printre aceștia fiind nume grele precum: Pigliacelli, Vlădoiu, Crețu, Gustavo sau Vînă.

“Este o întrebare prostească pe care mi-o adresați. 100% sunt sprijinit de conducere”, Laurențiu Reghecampf despre eventuala plecare de la U Craiova

  • 5 este locul ocupat de U Craiova în Liga 1
  • 7 etape consecutive fără victorie au înregistrat oltenii

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 1,75 este cota pentru ”ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT