Sport

Universitatea Craiova, răspuns oficial la acuzațiile lansate de familia lui Răzvan Popa: „Pentru a proteja clubul, am decis să încheiem contractul cu Devis Mangia”

Universitatea Craiova a reacționat după acuzațiile primite de Devis Mangia de la familia fostului jucător al oltenilor, Răzvan Popa.
03.10.2022 | 14:50
Universitatea Craiova raspuns oficial la acuzatiile lansate de familia lui Razvan Popa Pentru a proteja clubul am decis sa incheiem contractul cu Devis Mangia
Devis Mangia a fost interzis în fotbalul maltez, după acuzațiile de hărțuire sexuală. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

După ce a fost suspendat din funcția de selecționer al Maltei, Devis Mangia mai primește o lovitură. Mama fostului jucător al Universității Craiova, Razvăn Popa, a dezvăluit că tehnicianul italian a avut un comportament indecent cu fiul său.

Universitatea Craiova, răspuns oficial după scandalul Răzvan Popa – Devis Mangia: „Nu tolerăm nicio astfel de conduită, care se abate de la regulile admise de societate”

Mihai Rotaru a anunțat că Universitatea Craiova va oferi un răspuns, după acuzațiile mamei lui Răzvan Popa. Formația din Bănie nu a negat sesizarea făcută la acea vreme de familia unui jucător și a transmis că o anchetă internă a fost declanșată imediat după cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, cu privire la un posibil comportament reprobabil al antrenorului Devis Mangia, suntem în măsură să facem următoarele declaraţii publice:

La vremea respectivă, a existat o sesizare făcută de către familia unui jucător şi, aşa cum era firesc, clubul nostru a declanşat o anchetă internă, în baza căreia să putem lua o decizie corectă. În urma cercetărilor, aspectele sesizate nu s-au confirmat, existând mai multe elemente care au conturat, mai degrabă, o situaţie diferită”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Singurele dovezi erau afirmaţiile familiei, care nu s-au coroborat cu nicio altă mărturie sau probă fizică”

Universitatea Craiova a transmis faptul că la acea vreme, singurele dovezi au fost spusele familiei lui Răzvan Popa, iar tehnicianul italian nu a avut alte conflicte cu jucătorii. Oficialii oltenilor au decis să renunțe la Devis Mangia, pentru a proteja clubul și angajații săi.

„Singurele dovezi erau afirmaţiile familiei, care nu s-au coroborat cu nicio altă mărturie sau probă fizică. Menţionăm că, la vremea respectivă, membrii familiei ne-au expus o versiune mult mai puţin detaliată a celor ce s-au întâmplat, multe dintre amănuntele dezvăluite astăzi lipsind din narativul domniilor lor sau fiind contrare celor afirmate atunci.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestor aspecte, pentru a proteja clubul, jucătorul şi celelalte persoane implicate, am preferat să încheiem pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Devis Mangia în perioada imediat următoare.

Apreciem că, tot din dorinţa de a-şi proteja copilul, aşa cum am făcut şi noi, membrii familiei au păstrat tăcerea asupra acestor presupuse acte reprobabile timp de trei ani.

ADVERTISEMENT

Clubul nostru asigură opinia publică de faptul că nu tolerăm nicio astfel de conduită, care se abate de la regulile admise de societate, a unuia dintre angajaţii noştri”, a mai scris Universitatea Craiova.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru ”ambele marchează” la FC Argeș – U Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT