Fotbal intern

Universitatea Craiova s-a antrenat prin videoconferință. „Uite ce face Știința!”. Video

14.04.2020 | 16:10
Universitatea Craiova sa antrenat prin videoconferinta Uite ce face Stiinta Video
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a reluat antrenamentele, cel puțin deocamdată, prin videoconferință. Preparatorul fizic al oltenilor a transmis că vor fi efectuate cinci ședințe de pregătire pe săptămână, monitorizate de staff.

Universitatea Craiova a reluat pregătirea prin videoconferință

Pandemia de coronavirus a afectat fotbalul din România, iar Universitatea Craiova a recurs la o nouă tehnică pentru ca jucătorii Științei să se antreneze și anume videoconferința.

ADVERTISEMENT

Toți fotbaliștii oltenilor, fără excepție, sunt monitorizați pas cu pas de Cornel Bleja, preparatorul fizic al echipei.

„Am ajuns și aici. Planificarea pentru primele 4 săptămâni a luat sfârșit, iar acum am fost pregătiți să trecem la nivelul următor. Am optat pentru o astfel de abordare deoarece corectitudinea exercițiilor este foarte importantă pentru noi, vrem calitate pentru fotbaliști și nu cantitate.

ADVERTISEMENT

Pe un ecran mic îmi era imposibil să constat care sunt greșelile de execuție ale unora dintre ei, să le remediez în timp real pentru a nu periclita sănătatea și de aceea am optat pentru ajutor din partea unei instructoare de fitness.

O singură persoană este imposibil să demonstreze, să explice, să corecteze și să încurajeze jucătorii”, a spus Cornel Blejan.

ADVERTISEMENT

„Antrenamentul a fost structurat în 4 părți cu obiective diferite. Partea fundamentală a antrenamentului a fost antrenarea într-un regim de efort cât mai intermitent, pentru a stimula inima și a stimula cât de mult putem efortul specific fotbalului din punct de vedere cardiovascular.

Jucătorii s-au descurcat foarte bine, iar din punctul meu de vedere antrenamentul a fost un real succes”, a încheiat preparatorul fizic al oltenilor.

ADVERTISEMENT

Antrenament prin video-conferință

? Nu te uita la FC Bayern München. Uită-te la ce face Știința. ➡️ https://bit.ly/2V9co4B#PracticeUCV1948#BackInBusiness#VideoConference

Posted by Universitatea Craiova on Tuesday, April 14, 2020

Oltenii, la mare concurență cu Bayern Munchen

Pe pagina de Facebook a Universității Craiova a fost afișat mesajul „Nu te uita la FC Bayern Munchen, uită-te la ce face Știința”, făcând referire la jucătorii campioanei Germaniei care au reluat antrenamentele.

Clubul a amenajat o sală de antrenament, unde a fost montat un ecran imens pe care preparatorul fizic l-a consultat pentru a vedea toate mișcările jucătorilor.

ADVERTISEMENT
Tags: