Fotbal intern

Universitatea Craiova s-a reunit! Ce jucători au lipsit de la primul antrenament din 2021

02.01.2021 | 22:33
Universitatea Craiova sa reunit Ce jucatori au lipsit de la primul antrenament din 2021
ADVERTISEMENT

Jucătorii Universității Craiova s-au reunit în cursul zilei de sâmbătă și au început pregătirile pentru reluarea sezonului. De la primul antrenament din anul 2021 au lipsit câțiva jucători importanți.

Corneliu Papură și staff-ul său au supravegheat cu atenție pe cei prezenți la antrenament, iar fotbaliștii au arătat că sunt dornici de muncă. Primul joc oficial al „juveților” în noul an se va desfășura pe 12 ianuarie. Sepsi Sfântu Gheorghe vine pe „Ion Oblemenco” pentru a răzbuna înfrângerea din tur.

ADVERTISEMENT

Complexul de antranement din „Lunca Jiului” va găzdui antrenamentele oltenilor, însă dubla amicală cu Chindia Târgoviște, programată pe 5 ianuarie, se va juca la Mogoșoaia.

Jucătorii Universitatea Craiova s-au reunit! Pigliacelli, Ofosu și Acka au lipsit de la primul antrenament din 2021

Bancu și compania au dat start pregătirilor pentru reluarea campionatului. Nu au existat surprize în rândul jucătorilor prezenți. Totuși, un nume nou și-a făcut simțită prezența. Octavian Benga, fostul antrenor al ASU Poli Timișoara, este noul „secund” al lui Corneliu Papură, care îl mai are alături pe Dragoș Bon.

ADVERTISEMENT
Antrenament U Craiova
Corneliu Papură și-a supravegheat cu atenție elevii

Portarul Mirko Pigliacelli și jucătorii Reagy Ofosu și Stephane Acka au lipsit motivat de la prima ședință de pregătire, fiind învoiți, deoarece au petrecut anul nou alături de familie și cei apropiați, dar vor ajunge cât mai repede în Bănie pentru a se alătura coechipierilor.

Antrenament Universitatea Craiova
Jucătorii Universității Craiova au participat la primul antrenament din 2021.

Starea de spirit a fost una bună, chiar și vremea a ținut cu „juveții”. În Craiova au fost 10 grade în cursul zilei de sâmbătă. Lotul Universității se va pregăti pe plan local, la baza de cantonament de la „Lunca Jiului”, una modernă.

ADVERTISEMENT
Antrenament Universitatea Craiova
Oltenii vor să câștige titlul după 30 de ani de așteptare

Oltenii dau piept cu Chindia Târgoviște într-o „dublă” amicală. Săndoi vine să-l bată și pe Papură

Pentru a fi suta la sută la primul meci oficial, oficialii Universității Craiova au stabilit și „dublă” amicală cu o formație din Liga 1. Astfel, marți, 5 ianuarie, Chindia Târgoviște va fi formația cu care elevii lui Corneliu Papură își vor testa forțele. În campionat, Craiova a pierdut, scor 0-1, chiar pe teren propriu, iar Cristiano Bergodi și-a anunțat demisia imediat după partidă.

De asemenea, Chindia a mai jucat o partidă de verificare cu Știința și înainte de restartul sezonului trecut după pauza provocată de pandemia de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Chiar și atunci, târgoviștenii s-au impus și tot cu la limită, cu 1-0. S-au jucat două reprize de 60 de minute pentru ca Bergodi și Moldovan, tehnicienii de atunci ai celor două echipe, să-și vadă toți elevii la treabă.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 2,02 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

     

ADVERTISEMENT