Sport

Universitatea Craiova, emoții cu transmiterea la TV a returului cu Hapoel Beer Sheva. “Veste bună pentru fani, s-a rezolvat”

Sunt șanse mici ca partida Hapoel Beer Sheva - Universitatea Craiova să fie transmisă la TV în România, iar oficialii clubului din Bănie au luat foc din această cauză.
25.08.2022 | 18:17
Universitatea Craiova emotii cu transmiterea la TV a returului cu Hapoel Beer Sheva Veste buna pentru fani sa rezolvat
Sunt șanse mici ca partida Hapoel Beer Sheva - Universitatea Craiova să fie transmisă la TV în România, iar oficialii clubului din Bănie au luat foc din această cauză. Sursă foto: Sebastian Tataru/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
25-08-2022
16:33

Hapoel Beer Sheva - U Craiova o să fie transmisă în România

Partida dintre Hapoel Beer Sheva și Universitatea Craiova va fi transmisă în cele din urmă în România. „Veste bună pentru fanii Craiovei, problema s-a rezolvat.

Meciul Craiovei cu Hapoel Beer Sheva o să fie transmis pe DigiSport 2!”, a fost anunțul făcut de Dan Filoti, moderatorul emisiunii „DigiSport Special”.

„Hapoel Beer-Sheva – Universitatea Craiova va fi transmis în direct de Digi Sport 2 și Prima Sport 2. Împreună spre calificare!”, a fost și anunțul făcut de olteni pe pagina oficială de Facebook.

Echipa lui Mirel Rădoi are o șansă mare de a pătrunde în grupele Conference League, în ciuda faptului că meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Universitatea Craiova, comunicat vehement privind drepturile TV ale partidei cu Hapoel Beer Sheva

Cu doar două ore înainte de startul partidei din Israel, clubul Universitatea Craiova a dat publicității un comunicat aspru cu privire la drepturile TV ale întâlnirii retur cu Hapoel Beer Sheva și consideră că la mijloc este vorba de o înșelăciune.

ADVERTISEMENT

”Din păcate, pare că în acest moment avem de a face cu o înșelăciune de proporţii în ceea ce privește tranzacționarea drepturilor TV pentru meciul din Israel al Universităţii Craiova, în sensul în care clubul Hapoel Beer-Sheva a cedat drepturile către o firmă din Germania. Aceasta, la rândul ei, le-a dat către o altă firmă, care, mai departe, nu știm ce a făcut cu ele.

Cu toate insistențele oficialilor noștri, nu reușim să aflăm de ce, până la ora aceasta, meciul nu se transmite în România, în condițiile în care meciul tur, deși nu a avut acordul clubului nostru, a fost transmis în Israel”, se arată pe pagina de Facebook a clubului Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Meciul nu se vede nici pe Facebook

Oltenii au dezvăluit că le-au cerut conducătorilor de la Hapoel Beer Sheva să transmită partida pe pagina de Facebook, însă aceștia au refuzat oferta motivând că drepturile TV au fost cedate în România.

”Nu este exclus, însă, ca cineva să fi vândut drepturile de transmitere a meciului fără a le deține. În acest moment, Universitatea Craiova a înaintat o ofertă către clubul gazdă pentru a transmite meciul cel puțin pe pagina de Facebook, însă ne lovim, în continuare, de refuzul acestuia.

ADVERTISEMENT

Ni s-a transmis că drepturile de televiziune au fost cedate în România. Pe această cale, solicităm celor care le-au achiziţionat să permită difuzarea acestui meci deosebit de important suporterii Ştiinţei”, se încheie comunicatul.

Craioveanu crede în șansele oltenilor

Mirel Rădoi a vorbit despre cum poate Universitatea Craiova să obțină calificarea în grupele Conference League în deplasarea cu Hapoel Beer Sheva. Antrenorul oltenilor este de părere că micile detalii vor face diferența în Israel și cere de la jucătorii săi să fie inteligenți, pentru a face față presiunii publicului.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că Universitatea Craiova poate obține calificarea în grupele Conference League. Partida retur cu Hapoel Beer Sheva este programată joi, de la ora 20:00, pe stadionul „Toto Turner”.


  • (P) Cota BETANO pentru Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova: 1,36 este cota pentru „x solist sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT