Sport

Scos din circuit la Universitatea Craiova, Ștefan Baiaram profită de timpul liber și vizitează Barcelona. „Decarul” oltenilor a fost pe Camp Nou. Foto

Ștefan Baiaram profită din plin de zilele petrecute în Barcelona și a luat la pas orașul din Catalonia. „Decarul” Universității Craiova a fost prezent și pe „Camp Nou”.
24.01.2023 | 17:45
Scos din circuit la Universitatea Craiova Stefan Baiaram profita de timpul liber si viziteaza Barcelona Decarul oltenilor a fost pe Camp Nou Foto
Scos din circuit la Universitatea Craiova, Șfefan Baiaram profită de timpul liber și vizitează Barcelona. „Decarul” oltenilor a fost pe „Camp Nou”. sursă foto: Camp Nou
ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram s-a operat cu succes la Barcelona în primele zile ale anului și a rămas în Spania, pentru a începe procesul de recuperare. Tânărul atacant al Universității Craiova a ținut să își vadă favoriții la treabă pe „Camp Nou” împotriva celor de la Getafe.

Ștefan Baiaram profită de timpul liber din Barcelona. Sagrada Familia și Casa Mila, două dintre principalele atracții din Barcelona

Ștefan Baiaram nu a făcut deplasarea cu lotul alb-albaștrilor în cantonamentul din această iarnă, din cauza unei accidentări la genunchi, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Acesta a fost nevoit să se opereze la Barcelona, oraș în care se află de aproximativ două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român de tineret a devenit jucător de bază la Universitatea Craiova, iar absența în primul 11 al echipei îi îngrijoarează pe olteni. Oficialii formației din Bănie speră ca Ștefan Baiaram să își revină cât mai repede pe suprafața de joc.

Ștefan Baiaram se va întoarce joi în România, pentru a începe programul de recuperare alături de Alin Burileanu. Astfel, atacantul Universității Craiova vrea să profite la maxim de zilele rămase în Barcelona și să viziteze cât mai multe locuri alături de iubita sa, Cristina Răduț.

ADVERTISEMENT
Ștefan Baiaram a vizitat Casa Batllo din Barcelona
Ștefan Baiaram a vizitat Casa Batllo din Barcelona

Cunoscute în lume pentru stilul lor unic, construcțiile lui Antoni Gaudi l-au surprins și pe Ștefan Baiaram. Acesta a vizitat trei dintre cele mai cunoscute proiecte ale arhitectului catalan: Sagrada Familia, Casa Mila și Casa Batllo.

Sagrada Familia nu i-a scăpat lui Ștefan Baiaram la Barcelona
Sagrada Familia nu i-a scăpat lui Ștefan Baiaram la Barcelona
Proiectele lui Antoni Gaudi l-au impresionat pe Ștefan Baiaram
Proiectele lui Antoni Gaudi l-au impresionat pe Ștefan Baiaram

Ștefan Baiaram, prezent la FC Barcelona – Getafe 1-0. „Decarul” oltenilor este fan înrăit al catalanilor

Ștefan Baiaram nu putea să părăsească Barcelona fără să știe că nu a fost în tribunele stadionului „Camp Nou”, pentru a-și vedea pe viu favoriții. Acesta a mărturisit în nenumărate rânduri că este fanul catalanilor din copilărie și visează să îmbrace tricoul formației de tradiție din Spania într-o zi.

ADVERTISEMENT
Ștefan Baiaram a fost pe „Camp Nou” la FC Barcelona - Getafe, scor 1-0
Ștefan Baiaram a fost pe „Camp Nou” la FC Barcelona – Getafe, scor 1-0

FC Barcelona a făcut încă un pas important în lupta pentru titlu în Spania și menține distanța de trei lungimi față de ocupanța poziției secunde, Real Madrid, cu 41 puncte. În câteva zile, Ștefan Baiaram este așteptat la Craiova, așa cum au anunțat oltenii pe paginile de socializare ale clubului.

„Fane își face prima parte a recuperării în Barcelona, urmând să se întoarcă în țară pe 26 ianuarie. Pronosticul este ca sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie să-l prindă pe gazon”, au transmis oficialii Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram a fost operat de „Messi al medicinei”.

Oltenii nu și-au lăsat „perla” pe mâna oricărui chirurg, ci pe cea a lui Ramon Cugat, medic recunscut în toată lumea și care este poreclit „Messi al medicinei”. Acesta l-a operat în trecut și pe Pep Guardiola, care a vrut de mai multe ori să îi atragă în staff-ul său.

Chirurgul catalan de 70 de ani este foarte apreciat în acest domeniu, fiind des solicitat de vedetele fotbalului mondial. De altfel, Elvir Koljic a fost operat la Barcelona de Ramon Cugat, omul de încredere al tehnicianului de la Manchester City.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru „ambele echipe marchează” la meciul Universitatea Craiova – AFC Hermannstadt

ADVERTISEMENT