Fotbal intern

Universitatea Craiova vrea să îi transfere pe Mihai Răduț și pe David Lazar! Astra acuză jocuri necurate: “Să ia legătura cu clubul, nu cu jucătorii!”. Exclusiv

15.08.2020 | 19:01
Universitatea Craiova vrea sa ii transfere pe Mihai Radut si pe David Lazar Astra acuza jocuri necurate Sa ia legatura cu clubul nu cu jucatorii Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova vrea să continue campania spectaculoasă de achiziții cu doi jucători de la Astra Giurgiu. Din informațiile FANATIK, portarul David Lazar și mijlocașul Mihai Răduț sunt următoarele ținte ale oltenilor. 

David Lazar a fost cel mai bun portar din stagiunea trecută, conform indexului InStat, în timp ce Mihai Răduț este unul dintre jucătorii experimentați din prima ligă, un mijlocaș care poate întări centrul terenului celor de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Oltenii își continuă, așadar, strategia de a aduce jucători cu experiență în echipă, în condițiile în care anul trecut au pierdut titlul tocmai din cauza lipsei de experiență a unor jucători și a unei defensive fragile.

Universitatea Craiova vrea să îi transfere pe Mihai Răduț și pe David Lazar! Astra acuză jocuri necurate

Însă, cei de la Astra Giurgiu îi acuză pe olteni de jocuri necurate. Președintele clubului, Dani Coman, a vorbit pentru FANATIK despre transferul celor doi jucători la Universitatea Craiova, spunând că oficialii echipei de pe “Ion Oblemenco” ar trebui să vorbească cu cei de la Astra, nu cu jucătorii:

ADVERTISEMENT

“Ce pot să le spun celor de la Craiova este să vorbească cu clubul nu cu jucătorii. Atât pot să spun despre acest lucru. Ei sunt sub contract și dacă vor să îi transfere, să vorbeacă cu clubul Astra și apoi cu jucătorii.

Nu direct cu ei. Fiecare jucător este transferabil, dar cei de la Craiova trebuie să vorbească cu clubul. Nu știu ce vor cei de acolo, dar niciunul dintre ei nu este liber de contract.”, a spus Coman pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

U Craiova i-a transferat până acum pe Marius Constantin, Paul Papp, Alexandru Tudorie și Vladimir Screciu

Universitatea Craiova i-a transferat până acum pe Marius Constantin, Paul Papp, Alexandru Tudorie și Vladimir Screciu. Oltenii vor să mai aducă jucători cu experiență astfel încât să întărească lotul pentru noul sezon care stă să înceapă.

În acest moment, echipa lui Cristiano Bergodi este într-un mini stagiu de pregătire în Austria, unde pregătesc noul sezon. Primul meci al Universității Craiova este împotriva celor de la Sepsi și este programat sâmbătă, 22 august, de la ora 18:00.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Astra trebuia să deschidă sezonul împotriva celor de la FCSB. Numai că, din cauza cazurilor COVID-19 din lotul “roș-albaștrilor” meciul care trebuia să se dispute joi a fost amânat pentru sâmbătă.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi OSK – U Craiova: 3,00 este cota pentru „2 pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT