Sport

Universitatea Craiova vrea să umple „Vulcanul de pe Oblemenco” la meciul cu Sepsi. Ce avantaj au suporterii care și-au reînnoit abonamentele

Universitatea Craiova și-a propus obiective îndrăznețe pentru noul sezon. Tocmai de aceea, oltenii vor susținere masivă încă din prima din SuperLiga și au scos la vânzare biletele pentru meciul cu Sepsi.
08.07.2022 | 16:18
Universitatea Craiova vrea sa umple Vulcanul de pe Oblemenco la meciul cu Sepsi Ce avantaj au suporterii care siau reinnoit abonamentele
Universitatea Craiova vrea să umple „Vulcanul de pe Oblemenco” la meciul cu Sepsi. Ce avantaj au suporterii care și-au reînnoit abonamentele. FOTO: Facebook U Craiova
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a ratat obiectivele sezonul trecut, finala Cupei României și locul 2, dar conducerea alb-albaștrilor speră ca acest lucru să nu se mai repete și în ediția care stă să înceapă. Pentru acest lucru, „studenții” eu neapărat nevoie de susținerea fanilor.

Oltenii cheamă fanii la meciul cu Sepsi

„Știința” va deschide balul în noua ediție de SuperLiga. Primul meci al sezonului 2022-2023 este cel dintre Universitatea Craiova și Sepsi, programat vineri, 15 iulie, pe arena „Ion Oblemenco”. Echipa lui Laszlo Balint își cheamă suporterii la stadion și a anunțat când va începe vânzarea biletelor.

ADVERTISEMENT

„Să ardă “Vulcanul”! Mâine, începând cu ora 12:00, vom da startul la bilete pentru primul meci al Științei în noul sezon. Universitatea Craiova – Sepsi OSK se va disputa vineri, 15 Iulie 2022, ora 21:30, pe stadionul ‘Ion Oblemenco’”, au scris oltenii pe pagina oficială de Facebook.

Joi, 7 iulie, s-a încheiat perioada de reînnoire a abonamentelor pentru fanii Universității Craiova. Cine s-a grăbit beneficiază de un bonus, în timp ce suporterii care nu au abonament sunt așteptați să își facă.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, 7 iulie 2022, s-a încheiat perioada de reînnoire a abonamentelor. Suporterii care și-au reînnoit abonamentele în această perioadă își pot schimba locul în „Vulcanul” alb-albastru dacă doresc, până marți, contra unei taxe egală cu costul de retipărire.

De asemenea, începând de miercuri, 13 iulie 2022, vor fi deblocate și celelalte locuri pentru cei care doresc să își facă abonamente noi. Construiește tradiția cu abonament din tată-n fiu! Toți pentru Știința, Știința pentru toți!”, a fost mesajul postat de craioveni.

ADVERTISEMENT

Stadionul „Ion Oblemenco” va fi indisponibil pentru echipele din Craiova în perioada 10 august – 30 septembrie, deoarece pe arena de aproximativ 30.000 de locuri din Bănie va avea loc festivalul muzical, „IntenCity Festival”.

Înfrângere în ultimul amical din Austria pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova nu a terminat așa cum și-a dorit stagiul de pregătire din Austria. „Știința” pierdut ultimul meci amical, scor 2-3, în fața lui WSG Tirol, locul 7 în Bundesliga austriacă.

ADVERTISEMENT

La pauză,  fotbaliștii lui Laszlo Balint au fost conduși cu 0-3, dar au redus din handicap în actul secund prin „dubla” reușită de Andrei Ivan, care își continuă forma bună pe care a arătat-o sezonul trecut.

Echipa de start a Universității Craiova în amicalul cu WSG Tirol: 13. Pigliacelli – 33. Căpățînă, 2. Papp, 6. Screciu, 5. Vătăjelu – 8. Mateiu, 14. Crețu – 22. Gustavo, 17. Baiaram, 9. Ivan (c), 19. Koljic.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 3,10 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT