Life

Unul dintre cele mai celebre cupluri din lume s-a destrămat în secret. Ea a dezvăluit că sunt despărțiți de 7 ani

Doi actori renumiți s-au separat fără să facă anunțul public. Vedeta a declarat că decizia a fost luată în urmă cu 7 ani.
11.10.2023 | 22:38
Unul dintre cele mai celebre cupluri din lume sa destramat in secret Ea a dezvaluit ca sunt despartiti de 7 ani
Doi actori renumiți s-au separat fără să facă anunțul public. Vedeta a declarat că decizia a fost luată în urmă cu 7 ani. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai celebre cupluri din lume s-a destrămat în secret. Ea a dezvăluit că sunt despărțiți de 7 ani. Totul a fost dezvăluit în cadrul unui interviu, unde artista a oferit mai multe informații despre mariajul lor.

Doi actori renumiți s-au separat fără să facă anunțul public. Vedeta a declarat că decizia a fost luată în urmă cu 7 ani

Doi actori renumiți s-au separat fără să facă anunțul public. Vedeta a declarat că decizia a fost luată în urmă cu 7 ani, însă nu a dorit să vorbească despre acest eveniment neplăcut până în acest punct al vieții sale.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de Will Smith și Jada Pinkett care după mai multe încercări au decis să pună punct mariajului. Totul s-a petrecut în anul 2016, chiar dacă făcuse o promisiune că nu va exista niciodată un motiv pentru a divorța.

„Cred că în momentul în care am ajuns în 2016, amândoi eram epuizați de încercări. Cred că amândoi eram încă blocați în fantezia noastră despre ceea ce credeam că ar trebui să fie cealaltă persoană

ADVERTISEMENT

Pur și simplu nu am reușit să îmi încalc această promisiune”, a declarat fosta soție a lui Will Smith în emisiunea lui Hoda Kotb de la NBC News, scrie CNN. Jada Pinkett a susținut că nu a fost pregătită până acum să vorbească despre acest subiect.

Mai mult decât atât, vedeta a mai subliniat că în ultimii 7 ani a încercat să-și dea seama dacă între ea și renumitul actor mai poate fi vorba de un parteneriat. Cei doi s-au căsătorit în 1997, dar nu au divorțat din punct de vedere legal.

ADVERTISEMENT
Will Smith și Jada s-au separat în urmă cu 7 ani
Will Smith și Jada s-au separat în urmă cu 7 ani. Sursa foto: hepta.ro

Will Smith și Jada Pinkett, separați de 7 ani

„Cum să prezentăm asta oamenilor? Încă nu am realizat cum să facem asta”, a mai spus Jada Pinkett Smith, în vârstă de 52 de ani, mai arată sursa citată anterior. Fosta soție a lui Will Smith va face publice mai multe amănunte despre căsnicie în cartea sa de memorii.

Manuscrisul intitulat Worthy urmează să vadă lumina tiparului luna aceasta, în data de 17 octombrie 2023. Zvonurile privind destrămarea mariajului au apărut și în urmă cu 3 ani când cântărețul August Alsina a dezvăluit că a avut o relație romantică cu Jada Pinkett Smith.

ADVERTISEMENT

Acest lucru a fost confirmat de vedetă în cadrul emisiunii pe care o moderează, Red Table Talk, și unde l-a avut invitat pe celebrul star internațional. Atunci cei doi artiști treceau atunci printr-o perioadă foarte dificilă.

ADVERTISEMENT