News

Urmărire spectaculoasă pe străzile din Cluj. Șoferul unui BMW a lovit mai multe mașini, înainte de a fi prins de Poliție. Video

Șoferul unui BMW a produs panică pe străzile din Cluj-Napoca. După o urmărire spectaculoasă, timp în care a lovit câteva mașini, acesta a fost prins și încătușat de polițiști.
17.05.2022 | 21:24
Urmarire spectaculoasa pe strazile din Cluj Soferul unui BMW a lovit mai multe masini inainte de a fi prins de Politie Video
Cum a fost prins șoferul unui BMW, în Cluj, după ce a lovit mai multe mașini. Sursa foto: colaj Fanatik / capturi YouTube
ADVERTISEMENT

O urmărire ca în filmele de acțiune a avut loc pe străzile din Cluj-Napoca la începutul acestei săptămâni.

Cum a fost prins șoferul unui BMW, în Cluj, după ce a lovit mai multe mașini. Polițiștii l-au imobilizat

Un șofer care nu a oprit la semnalul polițiștilor a lovit mai multe autoturisme înainte de a fi dat jos din mașina în care se afla.

ADVERTISEMENT

Conform presei locale, incidentul a avut loc luni dimineața. În jurul orei 8:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto care circula cu autoturismul pe strada București, din municipiul Cluj-Napoca.

Încercarea oamenilor legii a fost în zadar. Șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare. Astfel, polițiștii rutieri au pornit în urmărirea lui cu 2 motociclete.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost prins la scurt timp pe strada Roșiori din municipiu. Pe timpul urmăririi conducătorul auto a acroșat câteva autovehicule care se aflau parcate, notează ȘtirideCluj.

Șoferul de BMW, și beat, și fără permis

Fuga de poliție nu a fost singura abatere de la lege a tânărului șofer de BMW din Cluj-Napoca.

După ce au recurs la imobilizarea bărbatului, agenții de la rutieră au constatat faptul că șoferul problemă se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice.

ADVERTISEMENT

În plus, în urma verificărilor de rigoare s-a constatat că bărbatul de 38 de ani avea permisul de conducere anulat ca urmare a săvârșirii unor infracțiuni la regimul rutier.

IPJ Cluj a dispus reținerea acestui bărbat pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

ADVERTISEMENT

În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, mai anunță sursa citată.

ADVERTISEMENT