Sport

Pe urmele lui Bogdan Planic? Mihai Stoica, detalii despre coloșii care ar putea întări defensiva FCSB: „Doar așa putem să discutăm”

Mihai Stoica a dat mai multe detalii despre coloșii care ar putea întări defensiva FCSB-ului în sezonul următor, spunând în ce condiții pot fi transferați.
08.06.2023 | 19:22
Pe urmele lui Bogdan Planic Mihai Stoica detalii despre colosii care ar putea intari defensiva FCSB Doar asa putem sa discutam
Mihai Stoica, detalii despre coloșii care ar putea întări defensiva FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a spus că Zvonko Milojkovic, impresarul care l-a adus pe Bogdan Planic la FCSB, i-a propus doi fundași centrali înalți, care au multă experiență. Este vorba despre Sașa Ivkovic și Aleksandar Vukotic.

Mihai Stoica, detalii despre coloșii care ar putea întări defensiva FCSB

Mihai Stoica a oferit detalii despre coloșii care pot întări defensiva FCSB-ului în sezonul următor, fiind vorba despre doi fundași sârbi, care au fost propuși de același impresar care l-a adus pe Bogdan Planic în România.

ADVERTISEMENT

„Sașa joacă la Bani Yas, iar pe mine mă sperie asta. Un titular din Emirate încasează sume mari. Nu poate să meargă Sașa în Emirate și să câștige 15.000 de euro pe lună, ca să vii cu un salariu ofertant pentru el.

I-am spus lui Zvonko faptul că nu cred că putem să-i oferim un salariu atractiv pentru el. ’O să fii surprins’, mi-a răspuns. Și acolo s-a închis discuția. Dacă vine pe un salariu normal, putem să discutăm. E un jucător bun”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Nu a înaintat o sumă!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că discuțiile nu sunt încheiate, însă nici nu au avansat, în acest moment cei doi fundași sunt urmăriți și analizați de FCSB: „Nu a înaintat o sumă!

În momentul în care mi se propune un jucător, eu nu vreau să pierd vremea. Întreb aşa: ce salariu vrea, care e suma de transfer şi care sunt comisioanele”.

ADVERTISEMENT

„Pentru că nu vreau după aia să apară că mai sunt şi alte comisioane. Ca să vedem dacă îl studiem sau nu. Eu nu-i studiez singur. Nu am mulţi analişti, dar am oamenii din staff, cărora le dau jucătorul şi să-l vadă pe InStat.

După care am analistul video care face rapoarte minuţioase şi face comparaţii”, a mai spus Mihai Stoica. Sașa Ivkovic este un fundaș sârb de 30 de ani, care de-a lungul timpului a evoluat la: Partizan Belgrad, Teleoptik, Backa Topola, Vozdovac, Ashdod, Maribor și Baniyas.

ADVERTISEMENT

Aleksandar Vukotic este un fundaș sârb de 22 de ani, care de-a lungul carierei sale a jucat la: Dolina Padina, Sloga Kraljevo, FK Krupa și la SK Beveren. Acesta are și o prezență în naționala Serbiei B.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: