Sporturi

Usain Bolt a postat prima imagine cu fetiţa sa! Olympia Lightning s-a născut în plină pandemie

08.07.2020 | 13:07
Usain Bolt a postat prima imagine cu fetita sa Olympia Lightning sa nascut in plina pandemie
ADVERTISEMENT

Jamaicanul Usain Bolt, fostul mare campion mondial şi olimpic al sprintului, este în culmea fericirii. Partenera sa de viaţă, Kasi Bennett, i-a făcut cea mai mare bucurie, aducând pe lume primul lor copil, pe micuţa Olympia Lightning.

Micuţa zână s-a născut în perioada de maximă expansiune a pandemiei de coronavirus, dar este foarte bine, la fel de sănătoasă ca şi mama sa. Cel supranumit „Fulgerul” pentru viteza sa supersonică este extrem de fericit şi a postat prima imagine cu Olympia.

ADVERTISEMENT

Campion olimpic de opt ori, Usain Bolt, a făcut o mare petrecere la începutul lunii martie, chiar cu puţin timp ca virusul să trimită omenirea în case şi atunci a anunţat că va fi tatăl unei fetiţe în foarte scurt timp.

Usain Bolt nu a vrut să dezvăluie până acum numele fetiţei sale

Însă nu a vrut nici în ruptul capului să deconspire şi numele pe care îl va purta fetiţa sa, abia acum, când a postat şi primele imagini cu adorabila păpuşă, dezvăluind şi numele alese de el.

ADVERTISEMENT

Usain Bolt şi Kasi Bennett se cunosc din 2014, dar abia doi ani mai târziu aveau să oficializeze relaţia lor, care a avut şi destule momente mai puţin plăcute, ca urmare a faptului că Fulgerul se pare că a mai şi alte aventuri.

Este campion olimpic la trei ediţii

Usain Bolt a decis să îşi încheie cariera după CM 2017, când a suferit o accidentare. În cariera sa este de unsprezece ori campion mondial şi a câştigat aurul la trei ediţii de JO, 2008, 2012 şi 2016.

ADVERTISEMENT

Sprinterul jamaican deţine recordurile mondiale în probele de 100 şi 200 metri, 9,58 secunde şi respectiv 19,19 secunde la CM de la Berlin, în 2009.

Partenera de viaţă este critic de modă

Kasi Bennett este critic de modă şi are 345.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Ea nu l-a însoţit niciodată pe Bolt în vreo deplasare la marile competiţii la care acesta a participat.

ADVERTISEMENT

Fostul campion a declarat că nici un moment nu va încerca să îi impună fiicei sale şi eventualelor copii pe care i-ar mai putea avea să îi urmeze cariera. Bolt recunoaşte că ar fi încântat să îi calce cineva pe urme din familie, însă admite că o carieră sportivă va implica şi foarte multă presiune pentru copilul său.

ADVERTISEMENT