Sport

UTA – Farul Constanța 0-0, în etapa 20 din SuperLiga. Rednic și Hagi, remiză albă. Cum arată clasamentul

UTA Arad și Farul Constanța au încheiat nedecis, 0-0, în etapa a 20-a din SuperLiga. Constănțenii au avut gol anulat și două penalty-uri refuzate cu VAR.
16.12.2023 | 15:36
UTA  Farul Constanta 00 in etapa 20 din SuperLiga  Rednic si Hagi remiza alba Cum arata clasamentul
Alexandru Benga, înconjurat de adversari în meciul UTA Arad - Farul Constanța. Sursă foto: Ciprian PETCUT/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
16-12-2023
11:37

UTA Arad - Farul 0-0

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – UTA și Farul a încheiat nedecis, scor 0-0, un meci cu ocazii puține de poartă. Este un punct care nu ajută foarte mult niciuna dintre formații.

sup

Min. 83 – Conte se interpune fericit și la șutul lui Grameni, respingând în corner.

Min. 58 – Șutul cu exteriorul a lui Budescu îl lovește pe Conte și trece puțin pe lângă poartă.

Min. 42 – Golul marcat de Rivaldinho este anulat corect după intervenția VAR pentru o poziție de ofsaid a atacantului brazilian.

Min. 15 – Cele două echipe se studiază încă, se joacă mai mult la mijlocul terenului, astfel că ocaziile de poartă au lipsit cu desăvârșire.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul UTA Arad – Farul.

  • UTA Arad: Iacob – Stolnik, Benga, Conte, Abeid – Carp, C. Mihai – Căpușă, Fabry, Micovshi – Omodi. Rezerve: Kucher, Rodrigues, Stanciu, Stahl, R. Pop, Iurasciuc, Cooper, Marku, Ofosu. Antrenor: Mircea Rednic.
  • Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, Boli, Dussaut – Vînă, Artean, Grameni – Rivaldinho, L. Munteanu, Budescu. Rezerve: Buzbuchi, Queiros, Dănuleasă, Grosu, Banu, N. Popescu, Grigoryan, Benchaib, Mazilu. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Meciul UTA – Farul Constanța are loc sâmbătă, 16 decembrie, cu începere de la ora 14:00, în cadrul etapei a 20-a din SuperLiga. Arădenii au avut câteva partide mai reușite, care îi apropiaseră la un moment dat la trei puncte de play-off, dar rezultatele per ansamblu nu le sunt favorabile în acest sens și cu 22 de puncte ocupă abia locul 13. Nici Farul nu e pe loc de play-off, poziția a 7-a, cu 28 de puncte, dar la egalitate cu locul 6, FC Hermannstadt.

Unde se joacă meciul UTA – Farul Constanța

Este ultima partidă din acest an care se joacă chipurile cu UTA în calitate de echipă gazdă. Dar abia din primăvară arădenii vor simiți din nou sub picioare gazonul stadionului propriu din Arad. Acum, la ultima reprezentație ca gazdă echipa lui Mircea Rednic schimbă din nou locația, după Oradea și o etapă Sibiu venind rândul Clujului, cu marele stadion Cluj Arena.

ADVERTISEMENT

Și pentru fanii alb-roșilor e de-a dreptul obositor și tracasant să se plimbe dintr-un oraș într-altul așa încât nu vedem cum la acest meci ar putea fi în tribune mai mult de 2000 de spectatori și aceia cu indulgență, pentru că despre suporterii Farului nici nu are sens să amintim, în deplasări ei fiind foarte puțini spre deloc pe distanțele lungi.

Cine transmite la TV partida UTA – Farul Constanța

Partida UTA – Farul Constanța se joacă sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 14:00,pe Cluj Arena din orașul de pe Someș, în etapa a 20-a a SuperLigii și va fi televizată pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj, spre deosebire de alte orașe din țară, sâmbătă, 16 decembrie, vom avea un cer senin, cu soarele stând destul de mult activ, dar, ce e drept, vorbim despre un soare cu dinți, pentru că maxima zilei nu va sări de 3 grade. Nu există pericol de precipitații. La ora partidei vor fi exact 3 grade, destul de frig. Arbitrează Iulian Călin din Ștefănești Argeș.

Ce jucători lipsesc din confruntarea UTA – Farul Constanța

Ultimul meci considerat acasă al arădenilor în acest an se joacă de fapt pe Cluj Arena. UTA are mare nevoie de puncte pentru a ieși din zona periculoasă dar și Farul trage tare pentru a fi în play-off. Mircea Rednic nu poate conta pe golgeterul Luckassen. În locul său revine în echipă Cooper.

ADVERTISEMENT

Farul are mult mai multe probleme de lot dar Hagi e optimist în privința unui rezultat pozitiv. Este suspendat fundașul central Mihai Popescu, iar Băluță, Nedelcu și Kiki sunt accidentați. Foarte probabil Hagi va renunța în iarnă la serviciile lui Benchib, adus de la Mioveni, din cauza problemelor permanente avute de când a venit.

Cote la pariuri la jocul UTA – Farul Constanța

Poate și pentru faptul că partida nu are loc la Arad, ci pe teren neutru, la Cluj, casele de pariuri acordă o cotă net mai avantajoasă echipei din Constanța, care a primit 2,30 pentru victorie în timp ce echipa lu Mircea Rednic are 3,55. Șansă dublă X2 are cotă de 1,35 iar șansă dublă 1X ajunge la 1,65. Gol marcat de dobrogeni valorează 1,30, golul UTA-ei ajunge la 1,55.

ADVERTISEMENT

Sunt doar două evenimente cu UTA gazdă între cele două echipe de când Farul s-a comasat cu Viitorul Constanța într-un proiect unic. Anul trecut Adrian Mazilu marca în minutul 60 golul prin care Farul lua trei puncte pe stadionul din Arad, la capătul unui meci în care UTA a ratat enorm. Al doilea este un 0-0 cu un sezon mai înainte.

ADVERTISEMENT