Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Va avea FCSB un imn nou? Gigi Becali: „Aleluia, Aleluia!” Reacția ironică a rapidiștilor în derby

Gigi Becali e invidios pe imnul Rapidului. Când o să aibă și FCSB propriul cântec. Ce propunere a primit patronul FCSB-ului. Reacția ironică din derby.
05.11.2023 | 20:45
Va avea FCSB un imn nou Gigi Becali Aleluia Aleluia Reactia ironica a rapidistilor in derby
FCSB nu a avut niciodată un imn oficial, spre deosebide de Dinamo, Rapid, Universitatea Craiova, Farul sau CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
05-11-2023
18:57

Rapidiștii, reacție ironică la derby după declarațiile lui Gigi Becali privind imnul FCSB

Gigi Becali a declarat, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA că Rapid o surclasează pe FCSB în ceea ce privește imnul. Patronul vicecampioanei a avut o serie de declarații savuroase, iar suporterii Rapidului nu au ezitat să exploateze cuvintele lui Becali în derby-ul de pe Arena Națională. 

Omul de afaceri a precizat că Peluza Nord este responsabilă pentru alegerea unui imn potrivit. „De exemplu vine unul la biserică la Patriarhie și în fiecare zi, de câte ori mă vede zice: ‘Nea Gigi, spune-le domne în timpul meciului la galerie să spună: Aliluia! Aliluia! Aliluia! Și pac golul, o să vezi!’”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA

În startul derby-ului FCSB – Rapid, suporterii giuleșteni i-au ironizat pe rivalii echipei „roș-albastre”. „Să înceapă imnul Aleluia”, a fost mesajul transmis de Peluza vișinie. 

Peluza Nord a FCSB-ului nu a stat pe gânduri și a venit cu răspunsul, de asemenea, ironic. „Aleluia, Aleluia! Vă prindem, vă rupem m**a!”. Cele două bannere fac referire la declarațiile făcute de Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA

Mesajul galeriei rapidiste după declarațiile lui Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA. Foto: FANATIK.
Mesajul galeriei rapidiste după declarațiile lui Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA. Foto: FANATIK.
Bannerul afișat de Peluza Nord în FCSB - Rapid după declarațiile lui Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA. Foto: FANATIK.
Bannerul afișat de Peluza Nord în FCSB – Rapid după declarațiile lui Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA. Foto: FANATIK.

Gigi Becali recunoaște că Rapid e superioară FCSB la un capitol: imn. Patronul vicecampioanei, declarații savuroase la FANATIK SUPERLIGA. A început să cânte în direct.

Gigi Becali, încântat de imnul Rapidului: „Cel mai frumos imn îl au ei”

Patronul vicecampioanei României este un fan al imnului „alb-vișiniiilor”„Cel mai frumos imn îl au ei”. Horia Ivanovici i-a ridicat mingea la fileu lui Becali: „La forța dumneavoastră, de ce nu vă faceți domne un imn frumos cu FCSB? Serios acum”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali însă vede lucrurile diferit și pasează responsabilitatea către Peluza Nord FCSB: „Păi eu să-l fac?! Băi, tată, imnul trebuie să îl facă suporterii, galeria. Cum le place lor. Pentru că aia este a lor. Ce cânți tu e al tău. Ce cânt eu e al meu. M-ai înțeles?”.

Patronul FCSB-ului a primit însă o propunere surprinzătoare: „De exemplu vine unul la biserică la Patriarhie și în fiecare zi, de câte ori mă vede zice: ‘Nea Gigi, spune-le domne în timpul meciului la galerie să spună: Aliluia! Aliluia! Aliluia! Și pac golul, o să vezi!’.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali ar propune un imn bisericesc la FCSB: „Eu după mine aș zice Aleluia!”

Gigi Becali consideră însă că imnul trebuie să fie în primul rând pe placul suporterilor: „Eu după mine aș zice: ‘Aleluia! Aleluia!’.  Dar ei nu…. Trebuie să facă ei. Imnul e al lor. Trebuie să le placă lor să-l cânte”.

Moderatorul FANATIK SUPERLIGA nu a fost mulțumit însă de răspuns și a completat: „Dar știți cum e, imnul contează mult. Reprezintă o identitate a echipei, te scoate. Ați văzut”.

ADVERTISEMENT

Becali a mai făcut însă o promisiune și a dezvăluit cum va sărbători calificarea în Champions League: „Păi da. Stai puțin că o să intrăm în Liga Campionilor și o să cântăm iar aia: ‘Tamtam, tampan tararam tamtam’.

Suporterii FCSB au adoptat mai multe melodii drept imn al echipei, cea mai cunoscută fiind cea a trupei Scooter – Maria, I like it loud. Au fost și cântăreți cunoscuți de manele care au dedicat mai multe melodii vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Nu rata FANATIK SUPERLIGA, lunea, marțea și vinerea, LIVE pe FANATIK.RO de la ora 10:30. Emisiunea este ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook de la 17:30.

Gigi Becali, dezvăluiri despre noul imn al FCSB: „Aliluia!”

ADVERTISEMENT