Sport

Va câştiga Edi Iordănescu titlul cu FCSB?! Verdictul dat în direct: “Are nevoie de timp!”

Au apărut primele îndoieli după venirea lui Edi Iordănescu la FCSB.
18.08.2021 | 21:43
Va castiga Edi Iordanescu titlul cu FCSB Verdictul dat in direct Are nevoie de timp
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exlusivitate venirea lui Edi Iordănescu la FCSB, noul antrenor al „roș-albaștrilor” primind garanții că patronul nu va interveni asupra deciziilor sale.

Eric de Oliveira a comentat șansele la titlu ale FCSB-ului, însă este de părere că Edi Iordănescu are nevoie de mai mult timp pentru a forma o echipă competitivă.

ADVERTISEMENT

Primele îndoieli după venirea lui Edi Iordănescu la FCSB

Venirea lui Edi Iordănescu la FCSB este mutarea verii în fotbalul românesc, iar Eric de Oliveira a comentat șansele ca tehnicianul să câștige campionatul încă din primul sezon.

„Eu cred că va fi o surpriză mare în campionatul nostru, nu văd FCSB favorită, dar aducerea lui Edi, cum a fost aducerea lui Reghe pot aduce ceva în plus la echipe.

ADVERTISEMENT

Eu cred că el are nevoie de timp, nu poate să vină și să ia campionatul din start, așa din mers. Eu cred că Edi poate face față, dar nu cred că obiectivul e campionatul”, a mai spus Eric, la TV LookSport.

„Pe mine nu poate să mă mintă! La început nu se va băga”

Vasile Miriuță a comentat decizia lui Gigi Becali de a nu mai interveni asupra antrenorilor, dar nu este convins de spusele patronului „roș-albaștrilor”:„Pe mine nu poate să mă mintă! La început nu se va băga, mai ales dacă vor fi rezultate.

ADVERTISEMENT

Eu nu zic că nu e antrenor bun, dar la CFR Cluj când au fost bani în proporție de 95% au câștigat antrenorii campionate, acum poate demonstra că e un antrenor bun și trebuie să ia titlul”.

Și Iulian Miu a vorbit despre venirea lui Edi Iordănescu la FCSB și speră să nu reprezinte o pierdere pentru CSA Steaua faptul că numele Iordănescu este asociat cu FCSB:

ADVERTISEMENT

„Cred că a negociat mult de tot și cred că Edi are garanții, din câte știu eu. A fost greu și pentru el să ia această decizie, e greu să te duci să lucrezi la FCSB.

Am ajuns într-un moment în care antrenorul se poate bucura dacă face primul 11…

Suporterii vin să vadă un joc bun și rezultate, nu doar la FCSB. Când ai rezultate, vin și suporterii. Eu sper să nu fie o pierdere pentru Steaua că numele Iordănescu e asociat cu FCSB, noi trebuie să ne vedem de treabă… am văzut că nu m-ai întrebat până acum de Cupa României, dar eu sunt foarte supărat pe meciul ăsta”.

„E o surpriză negativă și pentru mine și pentru Daniel Oprița. Au fost câțiva jucători care au un nume printre cei care sunt acolo. Având în vedere că jucăm un meci important la Slobozia etapa următoare, e neplăcut”, a mai spus Iulian Miu, la TV TelekomSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT