Sport

Val de MM în.. memeuri! Internetul a explodat cu ironii la adresa FCSB-ului dupa ratarea titlului. Foto

FCSB a fost ținta ironiilor după ce a pierdut la Ovidiu, scor 2-3, cu Farul, și a ratat titlul de campioană pentru al 8-lea an la rând.
21.05.2023 | 23:26
Val de MM în.. memeuri! Internetul a explodat cu ironii la adresa FCSB-ului dupa ratarea titlului
ADVERTISEMENT

FCSB a ratat din nou titlul. Pentru al optulea sezon consecutiv! Vicecampioana a condus cu 2-0 la Ovidiu, dar, inexplicabil, a căzut în actul secund și a fost învinsă de Farul, scor 3-2. La final, roș-albaștrii au devenit ținta ironiilor rivalilor.

FCSB, ironizată la cote maxime după ce Farul i-a suflat un nou titlu de campioană. Gigi Becali și Mihai Stoica, primii vizați

FCSB a pierdut titlul în penultima etapă a play-off-ului din SuperLiga. Roș-albaștrii erau condamnați să obțină măcar o remiză pentru ca lupta să se ducă până în ultima rundă, atunci când primeau vizita Rapidului, iar Farul juca în deplasare la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

De insuccesul echipei lui Elias Charalambous s-au bucurat nu doar cei de la Farul Constanța, dar și ceilalți rivali din fotbalul românesc. Internauții extrem de inspirați au făcut postări care mai de care mai ironice.

Printre principalii vizați au fost patronul Gigi Becali și președintele Consiliului de Administrație Mihai Stoica. Într-o fotografie, MM e înfățișat cu barba și cu părul alb „după zeci de ani de necâștigare a campionatului”.

ADVERTISEMENT
farul fcsb
Val de MM în.. memeuri! Internetul a explodat cu ironii la adresa FCSB-ului dupa ratarea titlului

FCSB nu a mai câștigat titlul de campioană din anul 2015, atunci când antrenor era Constantin Gâlcă. La finalul acelui sezon, gruparea roș-albastră a reușit să cucerească nu doar titlul, ci și Cupa României și Cupa Ligii.

ironie fcsb

Și Gigi Becali a avut parte de o fotografie similară, care s-a viralizat imediat. Patronul FCSB este înfățișat „așteptând campionatul”, cu riduri și cu părul alb. Cei care nu o au la inimă pe gruparea roș-albastră au ținut să le amintească fotbaliștilor lui Charalambous că sunt „abonați” la locul 2.

ADVERTISEMENT

În ultimii opt ani, de când nu a mai luat campionatul, FCSB a terminat de șapte ori pe locul al doilea. Singura excepție o face clasarea din sezonul 2019-2020, când roș-albaștrii au încheiat sezonul pe poziția a patra.

ironie fcsb

Ca urmare a ratării titlului în SuperLiga ediția 2022-2023, FCSB va evolua în turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League. Din acest campionat mai este de jucat  o singură etapă.

ADVERTISEMENT

În runda a 10-a din play-off, ultima din acest sezon, FCSB va primi vizita Rapidului, în timp ce Farul Constanța, noua campioană a României, se va deplasa pe terenul fostei deținătoare a trofeului, CFR Cluj.

ADVERTISEMENT