Life

Valentin de la Mireasa, acuzat că are un copil: „Și-a abandonat propria fiică”. Răspunsul concurentului

Valentin de la Mireasa a fost acuzat că are un copil de care nu are grijă și pe care nici măcar nu l-a recunoscut. Concurentul a negat toate aceste acuzații.
03.05.2022 | 18:00
Valentin de la Mireasa acuzat ca are un copil Sia abandonat propria fiica Raspunsul concurentului
Valentin de la Mireasa, acuzat că are un copil. Foto: Colaj Fanatik / capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Valentin a fost acuzat că are un copil pe care nu l-a recunoscut niciodată și nu și-a asumat responsabilitatea de tată. Iată ce a avut de spus concurentul după aceste afirmații.

Valentin, acuzat că are un copil

Momente neplăcute pentru concurentul de la emisiunea Mireasa de la Antena 1. Un mesaj venit pe adresa redacției a stârnit revoltă, Valentin fiind acuzat că are un copil de care nu s-a ocupat.

ADVERTISEMENT

Mesajul ar fi fost trimis de actualul partener de viață al fostei sale iubite. Mai mult, acesta a dezvăluit că Valentin chiar i-a oferit bani tinerei pentru ca nimeni să nu afle că ar urma să aibă un copil împreună.

Valentin ar avea o fiică în vârstă de doi ani, pe nume Andreea, a acuzat persoana respectivă.

„Mă numesc George și am o relație cu fosta lui Valentin. Să vă spun cu ce vă minte. Valentin are un copil pe care nu vrea să îl recunoască.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doi ani, i-a oferit suma de bani de 3.500 de euro mamei copilului ca să nu spună la nimeni că el va avea un copil, ca să nu iasă certuri în familia lui. De ce minte că vrea familie când el și-a abandonat propria fiică?”, se arată în mesajul transmis în emisiune.

Cum se apăra Valentin. Ce a spus mama acestuia

Mama lui Valentin de la Mireasa a fost prima care i-a luat apărarea fiului său, despre care a spus că este foarte cuminte și în perioada cu pricina se afla la Timișoara, și nu în Suceava, așa cum susținea respectivul în mesajul de acuzație.

ADVERTISEMENT

Totodată, aceasta a transmis că persoana respectivă va fi dată în judecată.

„Nu are niciun copil, dacă îl avea era responsabil. Va fi dat în judecată”, a spus mama tânărului.

De asemenea, și Valentin a negat toate aceste lucruri și a spus că cineva vrea să îi facă rău prin distribuirea unor informații false despre el.

ADVERTISEMENT

„Oamenii ăștia nu au viață personală, vor să facă rău. Ce să fac, să stau să mă lupt cu toți nebunii? Dacă ar fi așa, toată lumea ar fi știut”, a spus concurentul.

ADVERTISEMENT
Tags: