Sport

Valentin Mihăilă, accidentare stupidă în Elveția – România 2-2. Atacantul, șanse minime să mai joace la Euro U21

Valentin Mihăilă a fost eroul ”tricolorilor” în meciul Elveția - România 2-2, însă a părăsit terenul accidentat și are șanse mici să mai joace la Euro U21.
20.06.2023 | 01:27
Valentin Mihaila accidentare stupida in Elvetia  Romania 22 Atacantul sanse minime sa mai joace la Euro U21
Valentin Mihăilă a fost eroul ”tricolorilor” în meciul Elveția - România 2-2, însă a părăsit terenul accidentat și are șanse mici să mai joace la Euro U21. Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Jucătorul de la Parma a reușit o ”dublă” miraculoasă în finalul partidei de la Lucerna și a adus un punct nesperat pentru naționala noastră, care astfel rămâne neînvinsă în Grupa I.

O nouă accidentare pentru Valentin Mihăilă în Elveția – România 2-2

Intrat pe teren în minutul 57 în locul lui Ianis Hagi, Valentin Mihăilă a fost omul cu norocul pentru ”tricolori” în întâlnirea Elveția – România 2-2, din preliminariile Euro 2024, însă accidentarea sa îl face indisponibil pentru turneul final al Euro U21.

ADVERTISEMENT

După ce a redus din diferență în minutul 89, atacantul a marcat golul egalizator în minutele de prelungire și s-a dus să se bucure pe gard alături de suporterii români, însă s-a împiedicat, a călcat greșit și a suferit o întindere.

Pentru că selecționerul Edi Iordănescu efectuase deja toate înlocuirile, Mihăilă a rămas în teren până la finalul jocului, însă la o pasă primită la mijlocul terenului a încercat să ajungă într-un picior, dar s-a întins pe gazon cu dureri.

ADVERTISEMENT

A fost momentul în care a trebuit să părăsească terenul în lacrimi și România a jucat ultimele momente ale meciului în inferioritate numerică, însă, din fericire, ”tricolorii” au reușit să apere remiza miraculoasă adusă de jucătorul Parmei.

Iordănescu a confirmat accidentarea lui Mihăilă

Vestea accidentării lui Valentin Mihăilă este una teribilă pentru selecționerul echipei naționale de tineret a României, Emil Săndoi, care se afla printre oamenii de bază în vederea turneului final al Campionatului European U21.

ADVERTISEMENT

Mihăilă urma să ajungă chiar marți, 20 iunie, în cantonamentul României U21, însă, în acest moment, sunt șanse de 90% ca el să nu mai poată juca la competiția care va începe miercuri. ”Tricolorii mici” vor debuta cu un meci împotriva Spaniei, de la ora 21:45, pe stadionul ”Steaua”.

La finalul întâlnirii de la Lucerna, jucătorii naționalei au avut numai cuvinte de laudă pentru Valentin Mihăilă. ”Nu știu ce are, întindere, s-a aruncat pe acolo, nebunul. Nu mai contează, când dai două goluri la națională poți să faci orice. Se duce în vacanță și se recuperează”, a declarat Andrei Burcă.

ADVERTISEMENT

”Toți am fost o familie mare, iar Mihăilă a dat golul doi cu ruptură musculară. Înseamnă enorm punctul acesta pentru noi”, a spus și Edi Iordănescu, care practic a confirmat faptul că Mihăilă a devenit indisponibil pentru Euro U21.

ADVERTISEMENT