Life

Valentina Pelinel, anunț în prag de Crăciun: „Hai să mai existe și surprize”

Anunțul făcut de Valentina Pelinel înainte sărbătorilor de iarnă. Care este cea mai mare dorință a soției lui Cristi Borcea.
20.12.2023 | 22:40
Valentina Pelinel anunt in prag de Craciun Hai sa mai existe si surprize
Valentina Pelinel a spus ce planuri are de Crăciun. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel a dezvăluit cum arată sărbătorile în familia sa. Vedeta și Cristi Borcea sunt căsătoriți și au împreună trei copii, astfel că Moș Crăciun trebuie să fie pregătit cu multe cadouri și surprize.

Valentina Pelinel, dezvăluiri despre Crăciunul în familie

Valentina Pelinel a vorbit despre tradițiile de Crăciun pe care ea și Cristi Borcea le respectă. În această perioadă, bucuria copiilor este cea mai importantă, astfel că, deși are dorințele sale, vedeta le pune pe locul doi.

ADVERTISEMENT

De altfel, Valentina Pelinel și Cristi Borcea se străduiesc că această sărbătoare să fie magică pentru copiii lor. Deși Milan nu mi crede în Moș Crăciun, ei au grijă să primească exact ce își dorește.

Cât despre cadourile pe care și le fac între ei, Valentina Pelinel își dorește să fie surprinsă. „Cred că cei mai dornici sunt copiii să primească multe cadouri și aia e și bucuria noastră să îi vedem cum primesc multe cadouri.

ADVERTISEMENT

Milan nu mai crede deja în Moș Crăciun, că a aflat de la școală, așa că asta e, știe că noi suntem. Evident că ne facem și noi ăștia mai mari între noi cadouri, dar cel mai mult ne bucurăm să le facem lor. În rest, îmi doresc și eu ca fiecare, să ne fie bine, să fim uniți, să fim sănătoși.

 Asta ne dorim toți orice ar fi, nu se mai pune. Eu și soțul meu ne mai spunem ce ne dorim, dar nu de Crăciun. Hai să mai existe și surprize. E normal în general sau cu alte ocazii, dar de Crăciun sau de ziua ta, e frumos să ai o surpriză, ca să vezi că s-a gândit la tine și să fie cu semnificație”, a declarat Valentina Pelinel pentrru wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

Vedeta și soțul său fac totul împreună

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o poveste de iubire ca în filme. Cei doi au fost prieteni buni la început, apoi și-au dat seama că sentimentele pe care le au unul pentru celălalt sunt mult mai puternice de atât.

Acum, au familia la care au visat mereu, iar vedeta a dezvăluit într-un interviu acordat recent în emisiunea Online Story by Cornelia Ionescu”, de pe canalul de YouTube WOWnews, că totul se împarte la doi.

ADVERTISEMENT

„Noi am fost prieteni la început, vorbeam mult, și, astăzi, în familia noastră comunicăm și facem lucrurile împreună. De aceea, totul este atât de bine.  S-a întâmplat în timp să ne apropiem, deși noi am simțit ceva de la început”, a spus Valentina Pelinel.

ADVERTISEMENT