Life

Valentina Pelinel și Gabriela Cristea, răsfățate de partenerii lor, de Ziua Îndrăgostiților. Soția lui Borcea: „Primesc tot ce îmi doresc”

Valentina Pelinel e răsfățată mereu de Cristi Borcea, iar de Ziua Îndrăgostiților acesta va avea toată atenția ei. Și Tavi Clonda și Gabriela Cristea își trăiesc din plin iubirea!
13.02.2023 | 18:00
Valentina Pelinel si Gabriela Cristea rasfatate de partenerii lor de Ziua Indragostitilor Sotia lui Borcea Primesc tot ce imi doresc
Valentina Pelinel și Gabriela Cristea, răsfățate de Ziua Îndrăgostiților. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cum sărbătoresc două din cele mai bine sudate cupluri ale showbiz-ului românesc, de Ziua Îndrăgostiților! Valentina Pelinel & Cristi Borcea și Tavi Clonda & Gabriela Cristea se numără printre cele mai apreciate perechi din lumea mondenă, iar pentru ei, ca pentru multe alte cupluri, Valentine s Day e (încă) o ocazie specială pentru a petrece timp de calitate împreună!

Valentina Pelinel primește tot ce vrea de la Cristi Borcea, mai ales de Ziua Îndrăgostiților: „Toate cadourile mele sunt frumoase”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au treabă pe 14 Februarie, însă seara se vor regăsi, bucurându-se de câteva momente romantice împreună. Și Valentina Pelinel va petrece cu soțul ei, Cristi Borcea, fostul patron al clubului de fotbal Dinamo București reușind să o surprindă de fiecare dată cu tot felul de cadouri. Valentina a mărturisit, pentru FANATIK, că nu are vreun cadou preferat din cele pe care i le-a făcut până acum Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

„Nu avem niciun plan de Ziua Îndrăgostiților. O să petrec, evident, cu soțul meu”, a declarat Valentina Pelinel pentru FANATIK. Întrebată dacă se simte identificată cu numele pe care îl poartă, unul de sfânt, soția lui Cristi Borcea a mărturisit că poartă cu mândrie acest nume: „Îmi place foarte mult numele meu”.

Fostul fotomodel ne-a spus că este o norocoasă la capitolul cadouri primite de Sfântul Valentin, și nu numai. Rugată să spună dacă există vreun cadou special primit vreodată de la soțul ei, blondina nu a știut să specifice unul anume, căci tot ce îi oferă Cristi Borcea e deosebit. „Toate cadourile mele sunt frumoase. În general primesc tot ce îmi doresc de la soțul meu. Nu pot să spun că am vreun cadou preferat”, ne-a mai zis Valentina.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda îi cumpără flori soției sale, Gabriela Cristea: „Ne sărbătorim dragostea cu orice prilej”

Așa cum precizam în rândurile de mai sus, și Gabriela Cristea și Tavi Clonda își vor face timp să petreacă timp împreună. „Noi ne sărbătorim dragostea cu orice prilej, nu doar de Ziua Îndrăgostiților. De obicei, aveam concerte de 14 Februarie, dar acum, căzând într-o zi de marți, sunt mai liber.

Vom merge mâine la Răzvan și Dani, va fi acolo un joculeț interesant… Noi ne facem cadouri tot timpul, ne facem timp pentru noi în timpul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Trebuie să spun că e un început de an destul de aglomerat. Ne-am angrenat într-o serie de proiecte. Plus mai sunt fetele cu grădinița… Dar tot timpul mai e loc de o floare, de o cină, de ceva frumos”, a mărturisit Tavi Clonda în exclusivitate pentru FANATIK.

„Am primit o brățară foarte frumoasă de la Gabi”

Cântărețul ne-a dezvăluit dacă își amintește vreun cadou special pe care l-a primit de la Gabi ori pe care i l-a făcut. Tavi Clonda poartă o brățară pe care prezentatoarea „Mireasa: capriciile iubirii” i-a dăruit-o în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

„Am primit o brățară foarte frumoasă de la Gabi… Nu mai știu exact să-ți spun acum cât timp. Pe noi ne bucură oricum lucrurile simple, gesturile mărunte.

Acestea ne aduc fericirea și pentru ele ne bucurăm foarte mult. Nu avem nevoie de vreun prilej ca să ne arătăm afecțiunea, să ne facem mici cadouri, mici gesturi, dar care contează enorm de mult. Eu tot timpul le iau flori fetelor, căci acum am trei fete, celor mici câte o acadea. Îmi place să le surprind”, ne-a mai spus Tavi Clonda.

 

 

ADVERTISEMENT