Life

Valerie Lungu s-a despărțit de iubitul misterios. Ce motive a avut fosta concurentă de la Bravo, ai stil

Valerie Lungu, separare de tânărul din străinătate. De ce fosta participantă de la Kanal D a pus capăt legăturii amoroase.
18.10.2022 | 22:54
Valerie Lungu sa despartit de iubitul misterios Ce motive a avut fosta concurenta de la Bravo ai stil
Valerie Lungu, separare de tânărul din străinătate. De ce a pus capăt legăturii amoroase. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă s-a despărțit de iubitul misterios. Ce motive a avut tânăra originară din Republica Moldova, care este din nou singură, după ce a încercat să-și găsească fericirea alături de partenerul din Dubai.

Valerie Lungu, separare de tânărul din străinătate. De ce a pus capăt legăturii amoroase

Valerie Lungu dezvăluia în urmă cu câteva luni că abia așteaptă să se mute din România. Vedeta plănuia să-și găsească un apartament în însoritul Dubai, unde să stea alături de iubitul misterios care îi furase inima.

ADVERTISEMENT

Din păcate, fosta concurentă de la Bravo, ai stil a pus capăt legăturii amoroase la scurt timp după ce a anunțat planurile pe care le are. Șatena vorbește acum despre motivele pentru care a ales să se despartă de bărbat.

„Am anunțat acum ceva timp în urmă că ne-am despărțit. Avem valori diferite și vedem diferit viața. Cam atât!”, a scris tânăra pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Distanța și călătoriile frecvente între cele două țări și-au spus cuvântul, de asemenea, în povestea de dragoste dintre Valerie Lungu și fostul partener de viață.

Separarea dintre cei doi a fost inevitabilă în cele din urmă, fosta participantă de la Kanal D dând cărțile pe față într-o conversație cu internauții.

ADVERTISEMENT

Valerie Lungu își dorește un copil. Declarațiile mamei sale

Valerie Lungu își dorește un copil. Dezvăluirea a fost făcută de mama sa, Victoria Lungu, care este o cântăreață de muzică populară foarte cunoscută. Hotărârea tinerei venea în momentul în care se afla într-o relație amoroasă.

„Își dorește să devină mamă și eu mereu îi spun că eu am făcut-o la 21 de ani. Vremurile s-au schimbat d-aia o las să trăiască, să muncească, să vadă lumea. Un copil necesită timp și trebuie să fii acolo pentru el.

ADVERTISEMENT

Eu îmi doresc să fiu bunică tânără, să merg cu nepoțica și să zic că e fiica mea. Și ea își dorește, și eu îmi doresc”, spunea artista pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT