Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Valeriu Iftime amenință CFR Cluj! Patronul lui FC Botoșani e convins că va încurca echipa campioană

FC Botoșani este în criză, dar patronul Valeriu Iftime a spus la FANATIK SUPERLIGA că echipa sa, dacă va beneficia de mâine de serviciile lui Stoican, poate învinge campioana.
11.12.2022 | 10:10
Valeriu Iftime ameninta CFR Cluj Patronul lui FC Botosani e convins ca va incurca echipa campioana
Botoșani are trei meciuri fără eșec cu CFR Cluj, iar Valeriu Iftime crede că echipa sa poate să încurce din nou campioana. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a ajuns la 8 meciuri fără victorie în toate competițiile. Și vine după ce a cedat, 0-8, cu Farul, și 0-2, acasă, cu puștii lui FCSB. Cu toate acestea, Valeriu Iftime este încrezător în șansele echipei sale în meciul de duminică, împotriva lui CFR Cluj. Și a spus-o trașant, în ultima ediție a FANATIK SUPERLIGA.

”100% pot să-i încurc”, spune Iftime

FC Botoșani este un soi de bestia nera pentru CFR Cluj. În fața căreia a obținut trei rezultate pozitive consecutive. Anul trecut s-a impus cu 1-0 acasă și a remizat în Gruia, 1-1. Iar în tur, în deplasare, s-a impus din nou, cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Acum însă, echipa din Botoșani nu traversează deloc cea mai bună formă. O probează din plin rezultatele din ultima săptămână. Dar nu numai.

Ultimul succes în toate competițiile a fost cel din 19 octombrie, în Cupa României Betano, cu Buzăul (1-0). Iar în campionat, cu patru zile înainte, acasă, cu FC U Craiova 1948. Tot 1-0.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, patronul echipei, Valeriu Iftime, este încrezător că echipa sa poate să încurce campioana. În cazul în care noul antrenor, Flavius Stoican, a cărui numire a fost anunțată în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, va izbuti să efectueze măcar un antrenament înaintea meciului.

”100% pot să-i încurc dacă ajunge Stoican mâine dimineață la antrenament. 100%. Eu am încredere deplină. Pentru că e un alt meci, sunt alți arbitrii, altă determinare. Sper.

ADVERTISEMENT

Băieții aceștia, copiii aceștia, fotbaliștii mei, chiar dacă aseară s-au făcut de toată minunea, sunt convins că nu-și pătează cariera lor.

În plus, știu că este un impediment cu vizibilitatea. Altfel o să fie. Sunt convins de asta. Cred că Mailat nu șutează doar pe verticală. Ci și pe orizontală. Adică nu mai ridică mingea în nocturnă, Poate da chiar la vinclu”, a spus Iftime în intervenția sa la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

De ce este atât de important Stoican în această ecuație? Pentru că, spune Iftime, fotbalul nu iartă atunci când apelezi la improvizații. Precum un antrenor interimar.

”Viața în fotbal nu este o glumă. Este viu. Dacă nu ar fi așa, cu o viteză de reacție mai lentă, atunci poate ai putea găsi ușor-ușor măsuri paleative.

Dar fotbalul este viu. Și de aceea este frumos. Imprevizibil, și toți își tratează șansele cu maximă atenție. Dacă nu ești atent o secundă, a zburat, cum spun unii dintre microbiști, șunca din fasole.

Și mie, din păcate, mi-a luat și fasolea. Șuncă nu mai am de mult”, a conchis Iftime.

ADVERTISEMENT