Fotbal intern

Valeriu Iftime anunță marea surpriză în CFR Cluj – FC Botoșani: “Nu sunt prietenul lor”. Exclusiv

28.07.2020 | 18:53
Valeriu Iftime anunta marea surpriza in CFR Cluj  FC Botosani Nu sunt prietenul lor Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj joacă după o pauză de 15 zile în Casa Pariurilor Liga 1. Adversară îi va fi FC Botoșani, iar presiunea pe echipa lui Dan Petrescu este uriașă. După nebunia cu cele 26 de cazuri pozitive la club, care s-au dovedit eronate, ardelenii trebuie să învingă dacă mai vor să spere la titlu. 

FC Botoșani abordează mult mai relaxat acest meci. Echipa este calificată deja în preliminariile Europa League, grație faptului că FCSB a câștigat Cupa României. Moldovenii arbitrează lupta la titlu și speră să facă o figură frumoasă în meciul de la Cluj.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a vorbit pentru FANATIK înainte de acest meci și spune că își dorește să câștige confruntarea împotriva celor de la CFR Cluj:

Valeriu Iftime anunță marea surpriză în CFR Cluj – FC Botoșani

“Sunt norocos că jucăm la un asemenea nivel. Sperăm să facem față și să producem surpriza diseară. Nu țin cu nimeni, nu vreau să câștige nimeni, vreau doar să câștig eu meciul de diseară. Ar fi o demonstrație de normalitate într-un fotbal plin de tot felul de vicii. 

ADVERTISEMENT

Referitor la cei care contestă, am intrat în lumea asta cu o anumită realitate. Trebuie să o interpretăm ca atare. Dacă aș fi fost o fată mare aș fi spus că mă deranjează toate aceste speculații. Nu. Pentru că știu că sunt multe acuzații neverificate și care au o țintă precisă. 

“Nu sunt prieten cu CFR Cluj, nu sunt prieten cu U Craiova sau cu FCSB”

Eu nu sunt prieten cu nimeni, așa cum spun unele ziare. Nu sunt prieten cu CFR Cluj, nu sunt prieten cu U Craiova sau cu FCSB. Sunt absolut convins că am fost viciat, defavorizat în foarte multe meciuri. Botoșaniul este o echipă mică și în meciurile cu echipe precum FCSB, Cluj sau chiar Craiova, noi vom fi faultați.

ADVERTISEMENT

Am spus întotdeauna că vom crește. Dar este adevărat că suntem cea mai defavorizată echipă din play-off după numărul de acțiuni făcute în defavorea noastră. Nu pun niciodată pe baza rea-voinței. O pun pe baza pregătirii și a nivelului la care se află arbitrajul nostru și care nu depășește fotbalul pe care îl jucăm. Mediocrii noi, mediocrii ei. 

“Nu este deloc indicat să fii relaxat în fața unei echipe cum este CFR Cluj”

Să știți că la acest meci va fi o presiune. Va fi presiunea rezultatului. Am nevoie de puncte, mă lupt pentru locul 4, de ce nu, cu un noroc fantastic să ajung la locul 3, dar nu pot să spun că fără presiune. Este adevărat, nu avem presiune de totul sau nimic, așa cum este la Cluj sau cum am avut noi în foarte multe situații. 

ADVERTISEMENT

Sper să fie în avantajul nostru și să nu ne relaxăm. Nu este deloc indicat să fii relaxat în fața unei echipe cum este CFR Cluj, indiferent de problemele pe care le-a avut”, a spus Iftime pentru FANATIK.

“Sunt pregătit pentru că mă gândesc de multă vreme la cupele europene”

Patronul celor de la FC Botoșani a declarat că abia așteaptă să vadă echipa la lucru în cupele europene, spunând că așteaptă de mult timp o calificare în Europa League:

“Ce pot să spun? Sunt pregătit pentru că mă gândesc la acest lucru de foarte multă vreme. Le mulțumesc echipei și Bunului Dumnezeu că ne-a dat această oportunitate și mă rog să avem mintea acasă ca să putem să tratăm cu maximă atenție această oportunitate și să nu ne facem de râs”, a spus Iftime.

 

 

ADVERTISEMENT