Sport

Valeriu Iftime, disperat după U Cluj – Botoșani 1-0: “A venit noaptea, nu primăvara”. Anunțul despre Bogdan Andone

Valeriu Iftime a avut un discurs dur după o nouă înfrângere a echipei sale, 0-1 cu U Cluj. S-a plâns de arbitraj, și-a criticat jucătorii, dar a anunțat că îl susține pe Bogdan Andone.
03.03.2024 | 19:36
Valeriu Iftime disperat dupa U Cluj  Botosani 10 A venit noaptea nu primavara Anuntul despre Bogdan Andone
Valeriu Iftime a avut un discurs dur după o nouă înfrângere a echipei sale, 0-1 cu U Cluj, dar a anunțat că îl susține pe Bogdan Andone. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a ajuns la 3 eșecuri consecutive după 0-1 în deplasare cu U Cluj. Moldovenii sunt pe ultimul loc, cu 20 de puncte. Dinamo este echipa de pe locul 15, cu 6 puncte avans.

Valeriu Iftime a fost nemulțumit de arbitraj, dar și de gafele comise de jucătorii săi. Totuși, finanțatorul celor de la Botoșani nu înțelege de ce echipa sa a intrat într-o pasă atât de proastă, deși arătase bine imediat după venirea lui Bogdan Andone.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, disperat după U Cluj – Botoșani 1-0

”Greu de spus cum ies, ușor de spus că arbitrii sunt foarte sensibili cu noi, dau fault la fiecare atingere. Te împing cumva de la spate. Nu suntem noi cei mai buni, dar pur și simplu a făcut câteva greșeli impardonabile în defavoarea noastră.

Asta te încurcă mult, ei simt asta. Dar nu arbitrul ne duce în liga a doua, noi ne ducem. Portarul meu a jucat ca mine. Parcă toți sunt împotriva ta, ceva parcă e împotriva noastră”, a declarat Valeriu Iftime pentru sportpesurse.ro.

ADVERTISEMENT

“Nu pot să îl schimb pe Bogdan Andone”

Bogdan Andone nu e în pericol să fie demis după un nou eșec pe banca moldovenilor. Valeriu Iftime are încredere că antrenorul de 49 de ani poate face echipa să progreseze și să acumuleze puncte pentru a evita retrogradarea.

”Bogdan trebuie să își întărească opiniile și hai la treabă. Nu pot să îl schimb, Bogdan înseamnă foarte mult pentru mine. Mă uit la clasament și mă apucă plânsul.

ADVERTISEMENT

Nu am cum să îl schimb pe Bogdan, mi se pare foarte bun. Am și jucat cu toate disperatele astea, care au nevoie de playoff. Am speranțe cu Farul, nu cred că o să fie toate viață noastră un ghinion. Ar fi ultimul meu gând să dezarmăm”, a mai spus Iftime.

Botoșani a ajuns la 3 eșecuri consecutive: 2-3 cu FCSB, 1-2 cu Sepsi și 0-1 cu U Cluj. În ultima etapă din sezonul regulat, moldovenii o vor întâlni Farul pe teren propriu, echipă care își va juca ultimele șanse pentru play-off.

ADVERTISEMENT

Portarul criticat de Valeriu Iftime este Luka Kukic, bosniacul adus în această iarnă de Botoșani, al cărui transfer a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK. În vârstă de 27 de ani, Kukic a mai jucat la NK Imotski, RNK Split, NK Osijek II (toate din Croația), Korona Kielce (Polonia), Sloboda Tuzla, Zrinjski Mostar (ambele din Bosnia), Novi Pazar (Serbia) și HSK Posusje (Bosnia).

ADVERTISEMENT