Sport

Valeriu Iftime i-a decis soarta antrenorului Mihai Teja la FC Botoșani: ”Am analizat bine”

Mihai Teja simte presiunea patronului Valeriu Iftime după ce FC Botoșani a înregistrat o serie nedorită de cinci meciuri fără victorie în campionat.
03.10.2022 | 17:32
Valeriu Iftime ia decis soarta antrenorului Mihai Teja la FC Botosani Am analizat bine
Finanțatorul echipei FC Botoșani a anunțat ce se întâmplă cu antrenorul Mihai Teja. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Botoșani întâlnește, luni, de la 18.00 Universitatea Cluj într-un meci din cadrul etapei a 12-a din SuperLiga. Miza partidei ar putea fi viitorul antrenorului Mihai Teja pe banca moldovenilor.

Valeriu Iftime: ”După înfrângerea cu Sepsi nu m-am simțit deloc bine”

Patronul celor de la FC Botoșani este recunoscut pentru faptul că le acordă încredere, aproape, nelimitată antrenorilor cu care colaborează. După plecarea lui Marius Croitoru alegerea a fost Mihai Teja.

ADVERTISEMENT

Echipa a început perfect noul sezon în SuperLiga însă, după cinci etape în care au obținut trei victorii și două remize, moldovenii au uitat să mai câștige. Valeriu Iftime a decis ce se va întâmpla cu Mihai Teja.

”Vă spun sincer că după înfrângerea cu Sepsi nu m-am simțit deloc bine și am preferat să stau un pic mai retras. Am și analizat bine, am vorbit cu Mihai, iar dacă era să decid să nu mai merg pe mâna lui, atunci o decideam chiar din noaptea aceea.

ADVERTISEMENT

Însă, eu am mare încredere în Teja, iar eu sper că el le va da peste nas tuturor care îmi tot transmit că Mihai Teja este un antrenor doar de primele 7 etape.

Unii tot spun despre el că așa a făcut mai pe la toate echipele. Începe bine, dar apoi lucrurile nu mai merg cum trebuie”, a explicat finanțatorul formației din nordul Moldovei.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime admite că viitorul lui Teja depinde de următoarele rezultate

Patronul moldovenilor a adăugat că tehnicianul echipei sale este afectat de rezultatele din ultima perioadă. Iftime i-a transmis acestuia susținerea sa, însă a lăsat să se înțeleagă că următoarele etape ar putea aduce o schimbare la nivelul băncii tehnice.

”Și el este supărat după acest parcurs al nostru din ultimul timp, mai ales după înfrângerea asta umilitoare, însă eu am în continuare încredere în el. Totuși, este evident că dacă va mai pierde, atunci trebuie să decidem într-un fel.

ADVERTISEMENT

Antrenorii sunt conștenți că doar rezultatele îi țin în viață, iar meciul ăsta cu U Cluj trebuie să îl câștigăm”, a mai spus Valeriu Iftime, pentru Prosport.

ADVERTISEMENT