Sport

Vali Crețu, declarație haioasă înainte de Silkeborg – FCSB. Cum s-au relaxat jucătorii lui Dică

Valentin Crețu, fundașul dreapta al FCSB, a făcut declarația zilei în Danemarca înainte de meciul cu Silkeborg din Conference League.
06.10.2022 | 16:40
Vali Cretu declaratie haioasa inainte de Silkeborg  FCSB Cum sau relaxat jucatorii lui Dica
1 punct are FCSB după primele două meciuri din grupele Conference League. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a ajuns în Danemarca fără șapte titulari, așa cum FANATIK a anunțat, iar jucătorii lui Nicolae Dică s-au relaxat înainte de meciul cu Silkeborg la o plimbare prin oraș.

Jucătorii lui Nicolae Dică, plimbare prin Silkeborg înainte de meciul din grupele Conference League

Fotbaliștii vicecampioanei României au încercat să se relaxeze înainte de un meci extrem de important în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dică au fost surprinși de stilul de viață al danezilor, iar Valentin Crețu a făcut o remarcă amuzantă: „Când stai tu vreodată în România cu casă fără gard și fără perdele la geam?!”, ar fi spus fundașul conform gsp.ro.

În același timp, coechipierii săi discutau cât ar putea costa o proprietate în Silkeborg, care sunt cel puțin duble față de București. Alături de jucători, a fost prezent și antrenorul secund Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică le pregătește danezilor încă o surpriză

FANATIK a aflat în exclusivitate că Andrei Dumiter va reveni ca titular după cinci luni și îi va lua locul lui Bogdan Rusu, intrat în dizgrația lui Gigi Becali.

Decizia lui Gigi Becali poate însă avea cel puțin două urmări negative, iar cea mai importantă e stricarea coeficientului UEFA. Ba mai mult, FCSB va primi mai puțin bani din clasamentul coeficienţilor UEFA pe ultimii zece ani.

ADVERTISEMENT

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, i-am analizat foarte bine pe cei de la Silkeborg… Eu când iau o decizie, nu o iau singur, mă sfătuiesc cu staff-ul, cu MM și cu patronul, așa se întâmplă și la o firmă, nu doar la fotbal”, a spus antrenorul FCSB-ului despre schimbările din echipă la conferința de presă.

Cei 7 absenți ai FCSB valorează cât lotul de 27 de jucători ai lui Silkeborg

Absențele lui Cordea, Coman, Olaru, Compagno, Radunovic, Tamm și Edjouma sunt o mare pierdere pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Doar Darius Olaru valorează aproape cât tot primul unsprezece al danezilor de la ultimul meci din campionat cu Horsens.

ADVERTISEMENT

Cei 7 jucători sunt evaluați la 14,15 milioane de euro, mult peste tot lotul lui Silkeborg: 11,35 milioane de euro.