Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vali Creţu, nemuritor la FCSB: „Nu îl scoate nimeni la pensie!”

Vali Crețu primește laude înainte de Rapid - FCSB. Fundașul dreapta va fi titular în derby, după spusele lui Gigi Becali.
09.03.2024 | 06:32
Vali Cretu nemuritor la FCSB Nu il scoate nimeni la pensie
Valentin Crețu si Mihai Alexandru Isfan în meciul de fotbal dintre FCSB si Petrolul Ploiesti, contând pentru Superliga Superbet, desfășurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 3 martie 2024. © FOTO: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Valentin Crețu e „nemuritor” la FCSB. Fundașul dreapta, pe care Gigi Becali l-a anunțat titular în derby-ul cu Rapid, e lăudat chiar și de Florin Vulturar, agentul care i-a adus contracandidat pe post, pe Nana Antwi.

Vali Crețu, pe viață la FCSB?

Nana Antwi a avut evoluții sub așteptări de când a ajuns la FCSB, astfel că Gigi Becali a decis să nu îl mai forțeze deocamdată pe fundașul dreapta ghanez. Astfel, în locul său, în derby-ul cu Rapid, va fi titularizat Valentin Crețu (35 de ani), care joacă din 2019 la gruparea roș-albastră.

ADVERTISEMENT

Înțelegerea fotbalistului născut la Buzău expiră în vară, dar toată lumea e convinsă că el va continua în tricoul FCSB-ului. „Are Gigi răbdare (n.r. – cu Nana Antwi) că iese Crețu la pensie, Crețu e cu jumătate de normă acolo. Crețu o să fie part time, cu două ore”, a glumit jurnalistul Alin Buzărin.

„Eu cred că o să fie prelungit și din vară Crețu”, a adăugat Cristi Coste. „Pe Crețu nu cred că îl mai scoate nimeni la pensie”, a declarat și Florin Vulturar, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Cum va arăta primul „11” al FCSB-ului pentru derby-ul cu Rapid

Gigi Becali a anunțat în direct cum va juca trupa lui Elias Charalambous în derby-ul cu Rapid, cu cinci zile înaintea confruntării de pe Arena Națională. Latifundiarul din Pipera a pregătit trei schimbari față de partida cu Petrolul, câștigată cu 1-0 de roș-albaștri.

„Nana mi s-a părut timid. Nu o să joace el. El încet încet ca să revină la puterea lui trebuie să joace câteva meciuri să capete încredere. A fost timid. El are calitate, driblează, dar trebuie mai multă încredere. Încet încet.

ADVERTISEMENT

Cu Rapid o să joace Crețu. O să fie Ovidiu Popescu în locul lui Ngezana. După Olaru, Șut și Lixandru. Și în față se știe. Coman, Băluță și George (n.r. -Tavi Popescu).

(n.r. – deci în centru o să joace Ovidiu, nicio șansă pentru Chiricheș?) Nu… Cu Rapid? Eu așa cred. Să intre 20 de minute când avem un rezultat bun. Poate și cu Rapid. Dacă avem 2-0? Să intre când avem rezultat bun, două goluri diferență.

ADVERTISEMENT

20-30 de minute și după aceea. După atâta timp?”, a declarat patronul liderului din SuperLiga.

CEARTA IN DIRECT din cauza lui Nana Antwi! “SUNT FATALAU?! Si Radoi A PLANS”