Sport

Vali Gheorghe la U Cluj! Fostul jucător al FCSB a fost prezentat oficial. Update exclusiv

Valentin Gheorghe (26 de ani) și-a găsit rapid echipă după despărțirea de FCSB. Fanatik a aflat în exclusivitate că mijlocașul ofensiv a bătut palma cu Universitatea Cluj.
31.08.2023 | 10:05
Vali Gheorghe la U Cluj Fostul jucator al FCSB a fost prezentat oficial Update exclusiv
Vali Gheorghe la U Cluj! Fostul jucător al FCSB, așteptat să semneze joi. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
31-08-2023
07:09

Vali Gheorghe a semnat cu U Cluj! Fanatik confirmat

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, fostul jucător de la FCSB, Vali Gheorghe, va evolua la U Cluj. Mijlocaşul ofensiv a fost prezentat oficial la noua echipă:

“Valentin Gheorghe este noul jucător al FC Universitatea Cluj. Clubul nostru a ajuns la un acord cu fotbalistul cu peste 130 de prezențe în Superligă, fost component al Naționalei României la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2021)”, se arată în comunicatul “şepcilor roşii”.

Valentin Gheorghe a rămas liber de contract după despărțirea de FCSB. Informația că mijlocașul și-a reziliat contractul cu echipa lui Gigi Becali a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Tot site-ul nostru a aflat și unde va juca fotbalistul în vârstă de 26 de ani.

Vali Gheorghe, la U Cluj! Ce ar mai putea sta în calea transferului

FANATIK a aflat în exclusivitate că Vali Gheorghe s-a înțeles cu Universitatea Cluj, iar joi, 31 august, urmează să semneze contractul din postura de jucător liber. Din informațiile noastre, transferul este realizat în proporție de 90%.

ADVERTISEMENT

Singurul impediment în calea transferului la echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău il reprezintă interesul unei alte formații din SuperLiga. FANATIK a aflat în exclusivitate că U Cluj se luptă cu FC Voluntari pentru semnătura lui Vali Gheorghe.

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani este născut la Ploiești și este tentat să continue la o echipă din preajma Bucureștiului. Site-ul nostru a aflat însă că Vali Gheorghe și-a dat cuvântul conducerii „șepcilor roșii”, astfel că șansele ca ilfovenii să îl deturneze sunt destul de mici.

ADVERTISEMENT

Coleg, din nou, cu Ianis Stoica, Andrei Miron și Ovidiu Perianu

U Cluj ar urma să fie doar a patra echipă din CV-ul lui Vali Gheorghe, care a mai evoluat pentru Astra Giurgiu, FCSB și Umraniyespor. Pe Cluj Arena, fotbalistul care poate juca atât în flancul drept, cât și în flancul stâng al atacului, se va reîntâlni cu foștii săi colegi de la FCSB, Ianis Stoica, Andrei Miron și Ovidiu Perianu.

Cei trei au făcut parte din lotul lui FCSB în sezonul 2021-2022, când roș-albaștrii s-au bătut la titlu până în penultima etapă. Ba, mai mult, Vali Gheorghe și Ianis Stoica au reprezentat în acea ediție armele secrete ale vicecampioanei, ei intrând de multe ori de pe banca de rezerve și făcând diferența cu goluri sau assist-uri.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de FCSB, Vali Gheorghe a declarat că ar fi putut continua la clubul lui Gigi Becali și că a plecat din dorința de a evolua mai multe minute.

După rezilierea contractului cu FCSB, Vali Gheorghe a declarat că este important să îşi găsească o echipă la care să poată juca mai mult: „Le mulțumesc celor de la FCSB. M-am înțeles cu ei să terminăm. În ciuda celor apărute, să știți ca aș fi putut continua.

Nu m-ar fi deranjat, dar îmi doresc să joc mai mult. Pentru vârsta pe care o am e mai important să joc”, a declarat Valentin Gheorghe, conform gsp.ro., după ce s-a despărțit de FCSB.

Valentin Gheorghe este un fotbalist cu cifre bune pentru fotbalul românesc. În perioadele petrecute la Astra și la FCSB a evolua în nu mai puțin de 154 de partide, reușind să înscrie un total de 35 de goluri și să ofere 12 assist-uri.

  • 550.000 de euro este cota de piață a lui Valentin Gheorghe, conform transfermarkt.com

  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT