Fotbal intern

Vali Lazăr are de primit un milion de euro de la Al-Sailiya! Dinamovistul a câștigat procesul la TAS

12.03.2020 | 10:42
Vali Lazar are de primit un milion de euro de la AlSailiya Dinamovistul a castigat procesul la TAS
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei Dinamo, Vali Lazăr, are de primit un milion de euro de la fosta sa formație Al-Sailiya din Qatar.

Vali Lazăr are de primit un milion de euro de la Al-Sailiya

Dinamo l-a vândut pe Vali Lazăr la Al-Sailiya în vara anului 2017 pentru 250.000 de euro, iar mijlocașul a stat sub contract cu gruparea din Qatar timp de doi ani, însă în al doilea sezon a fost împrumutat la Al Kharitiyat.

ADVERTISEMENT

În vara anului 2019, Al-Sailiya l-a cedat gratis pe Vali Lazăr în liga a doua din Turcia la Umraniyespor, dar mijlocașul român le-a intentat proces qatarezilor cerându-le suma de un milion de euro, reprezentând salarii restante și despăgubiri.

Lazăr a revenit în iarnă la Dinamo

Conform prosport.ro, jucătorul în vârstă de 30 de ani a câștigat săptămâna trecută, la TAS, procesul cu fosta sa echipă și urmează să primească suma de un milion de euro.

ADVERTISEMENT

În această iarnă, Vali Lazăr a decis să rupă contractul pe care îl avea cu Umraniyespor și a revenit la Dinamo București, semnând o înțelegere valabilă pentru un an și jumătate.

Lazăr, ironii pentru FCSB după golul marcat în derby

La revenirea la Dinamo, pentru care a mai jucat în perioada 2013-2017, Vali Lazăr a reușit să marcheze golul victoriei în derby-ul cu FCSB, scor 2-1, și apoi i-a ironizat pe fanii rivalilor.

ADVERTISEMENT

Dinamovistul s-a oprit în fața galeriei ”roș-albaștrilor” și i-a aplaudat provocator, însoțit fiind de Daniel Popa. Gestul lui Vali Lazăr nu a fost pe gustul jucătorilor lui Bogdan Vintilă, iar căpitanul Florin Tănase a sărit la gâtul dinamovistului și l-a înjurat pe acesta.

Mihalcea l-a înlocuit pe Uhrin la Dinamo

Însă, după înfrângerea din meciul cu Poli Iași, Vali Lazăr a fost extrem de virulent la adresa tuturor oamenilor implicați la Dinamo și a cerut schimbări la toate nivelurile, jucători, staf tehnic, staf administrativ.

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului Dinamo a luat imediat măsuri și l-a demis pe antrenorul Dusan Uhrin, în locul acestuia fiind numit Adrian Mihalcea, fostul secund al lui Cosmin Contra de la echipa națională a României.

ADVERTISEMENT